EVENT PLANNER

Zaventem | event planner | NL | interim met optie vast | voltijds | zelfstandig werken | 1094095
Jouw nieuwe functie
Als event planner heb je een uitgebreid takenpakket met veel verantwoordelijkheden. Je zal voor deze job verschillende events organiseren voor zowel grote als kleine bedrijven. Je bespreekt met de klant wat ze verwachten van het event. Na bespreking van de verwachtingen maak je een offerte op voor de klant. Met het bedrijf zijn vaste leveranciers, plan je de catering voor het event. Op het event zelf zal je iedereen verwelkomen. Je begeleidt tijdens het event ook de hostessen om alles in goeie banen leiden. Na het event zorg je ook voor een aftercare, hiervoor zal je bespreken met de klant hoe het event verlopen is en volg je de facturatie op. Vervolgens help je de mensen die komen werken in het bedrijf met hun vragen of opmerkingen die er zijn. Bovendien bouw je ook relaties op met verschillende mensen. Ten slotte neem je facility management voor jouw rekening.

Jou profiel
Voor deze job als event planner zoekt Hays naar een kandidaat die zelfstandig kan werken. Bij voorkeur ben je drietalig, maar het klantencontact zal grotendeels Nederlandstalig zijn. Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in event of hospitality sector. Je hebt altijd een smile op je gezicht en houd van een vlotte babbel. Verder ben je klantgericht en plaats je hun belangen op de eerste plaats. Ten slotte hebt oog voor detail en bent commercieel ingesteld.

Arbeidsovereenkomst
Het bedrijf biedt je na een succescolle interimperiode een vast contract aan. Je werkt alleen door de week van 8:30 tot 17:00, indien een event uitloopt neemt kan je deze recupereren in verlof. Events zullen nooit in het weekend plaats vinden. Naast een aantrekkelijk salaris ontvang je ook nog extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en ecocheques.

Over de organisatie
Hays biedt jou de kans om terecht te komen bij een leuk en dynamisch bedrijf uit Zaventem. Onze klant is in volle uitbreiding waardoor ze in de toekomst nog andere vestigingen gaan openen en hierdoor ook doorgroeimogelijkheden kunnen ontstaan.

Solliciteer op deze vacature
Heb je interesse in deze uitgebreide en gevarieerde job als event planner? Solliciteer dan via onderstaande knop of neem contact op met Justine De Zutter van Hays Diegem op 02/541.16.54
#1094095
Haz clic aquí para acceder a la Política de Privacidad de Hays, donde podrás encontrar los detalles sobre cómo usamos y protegemos tus datos y tus derechos como usuario.

Resumen

Tipo de trabajo
Interim
Industria
Property & Real Estate
Lugar
Zaventem
Sector
Sales Support
Salario
Aantrekkelijk salaris + extralegale voordelen
Ref.:
1094095

Hablar con un consultor

Hablar con Justine De Zutter, la persona que lleva esta posición, en la oficina de Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Teléfono: 025411654