EXPEDITEUR IMPORT

Antwerpen | Expeditie | Import | Logistiek | 1092967
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, een gekend Expeditiekantoor te Antwerpen, zijn we op zoek naar een Expediteur Import. Als Expediteur Import ben je verantwoordelijk voor de operationele en administratieve opvolging van de importdossiers. Je ontvangt en registreert binnenkomende orders, je boekt de nodige transporten en stelt de nodige documenten op. Je volgt de zending volledig op en brengt de klant op de hoogte van het verloop. Verder ben je als Expediteur Import ook verantwoordelijk voor opmaak van offertes, de goedkeuring van aankoopfacturen en facturatie en controleer je de gemaakte kosten per dossier.

Jouw profiel
Je bent in het bezit van minstens een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring binnen Import. Je hebt kennis van de noodzakelijke reglementering voor het transport en ervaring met het regelen van douaneformaliteiten vormt zeker een meerwaarde. Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands en Engels, kennis Frans is een pluspunt. Als Expediteur Import ga je steeds een goede klantenservice en je streeft hiervoor steeds naar het beste resultaat.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een sterk groeiende organisatie met een dynamisch karakter, waar ondernemerschap en ontwikkeling gestimuleerd worden. Je ontvangt een competitief salarispakket met extra legale voordelen. Je komt terecht in een uitdagende functie en firma waar je ook jezelf zal kunnen ontwikkelen op diverse vlakken.

Over de organisatie
Onze klant is een toonaangevende speler nationaal en groeit sterk internationaal. Verder staan ze in voor een persoonlijke aanpak waarbij kwaliteit en klantervaring de sleutel zijn tot succes. Binnen deze firma krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en staat een goede sfeer voorop.

Solliciteer direct op deze vacature:
Ben jij de Expediteur Import die ik zoek? Stuur dan snel jouw cv door naar joke.kuppens@hays.com of solliciteer online! #1092967
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Supply Chain & Logistics
Localisation
ANTWERPEN
Spécialité
Logistics
Salaire
Bespreekbaar - PC226
Réf.:
1092967

Contactez-nous

Parlez à Joke Kuppens, en charge de cette offre, située à Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Téléphone: 03 202 79 74