EXPEDITEUR PROJECTS & EVENTS

Antwerpen | Deurne | Expediteur | Project | 1092440
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, gelegen te Deurne, zijn we op zoek naar een Expediteur voor de divisie Projects & Events. Als Expediteur behandel en organiseer je zelfstandig operationele dossiers van A tot Z af, dit volgens vastgelegde procedures. Facturatie en nacalculatie zijn hierbij ook belangrijk. Je staat in voor het onderhouden van een goede operationele samenwerking met enerzijds interne dienstverleners zoals transport, douane, enz en anderzijds houd je een goed contact met partners zoals transporteurs, douane, terminals,… Je houdt je klant te allen tijde op de hoogte van zijn/haar dossier en ziet erop toe dat een dossier wordt afgehandeld zoals besproken in SOP. Verder sta je in voor het evalueren van de klantenmarges en je geeft feedback aan de teamleader bij problemen.

Jouw profiel
Idealiter heb je reeds ervaring binnen Expeditie of heb je net je Bachelor Logistiek management op zak. Je bent communicatief sterk, beleefd assertief en beheerst de Nederlandse, Engelse en Franse taal zeer goed (zowel mondeling als schriftelijk). Je bent klantgericht en hebt een hands-on-mentaliteit.
Je bent een sterke teamspeler en kan ook zelfstandig werken, je bent communicatief, commercieel, legt graag contacten maar bent eveneens ook administratief sterk. Probleemoplossend denken en resultaatgericht te werk gaan is je grootste troef.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt je een gevarieerde en boeiende job in een innovatief bedrijf, waarbij jij een belangrijke schakel bent. Je krijgt een goede begeleiding on-the-job. Een interessante verloning is voorzien op basis van ervaring en wordt aangevuld met maaltijdcheques. Vanaf vaste aanwerving komen er extralegale voordelen bij zoals een hospitalisatie- en groepsverzekering, een CAO-bonus en een extra verlofdag op je verjaardag!

Over de organisatie

Onze klant is een gekende en sterk groeiende logistieke speler gelegen te Deurne.

Solliciteer direct op deze vacature:

Ben jij de Expediteur die wij zoeken? Stuur dan snel jouw cv door naar joke.kuppens@hays.com of solliciteer online! #1092440
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Supply Chain & Logistics
Location
Antwerpen
Specialism
Logistics
Pay
Ervaring PC226
Ref:
1092440

Talk to a consultant

Talk to Joke Kuppens, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 03 202 79 74