FIELD SERVICE ENGINEER

Nationale functie | Field Service Engineer | Laag- en middenspanning | Voltijds | NL-FR-EN | Rijbewijs B |
Jouw nieuwe functie

Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het monteren, inbedrijfstellen, onderhoud, controle en troubleshooting van laag- en middenspanningsproducten en -systemen, vermogensschakelaars, mcc, distributieborden, beveiligingsrelais, enz. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen en het interpreteren van de resultaten. Tot slot vereist deze functie dat je trainingen kan geven aan klanten over de producten en administratieve taken uitvoert, zoals het uitschrijven van protocollen, plannen en rapportages opmaken.

Jouw profiel

Je hebt idealiter een bachelordiploma in een technische richting, evenals een minimum van 3 jaar professionele ervaring in mechanische conversie, lezen van elektrische schema’s, uitvoeren van bedrading, automatisering en beveiligingsrelais. Kennis van procedures, (inter)nationale regelgeving, veiligheid, kwaliteit en milieu is noodzakelijk. In het bezit zijn van VCA basic, BA5 en VCA-full is een pluspunt. Hays is op zoek naar iemand met professionele spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en Frans, Engels is een plus. Je ben ook in het bezit van een rijbewijs B en bereid om je in België en in het buitenland te verplaatsen. Tot slot beschik je over goede analytische vaardigheden en ben je flexibel, georganiseerd, proactief en probleemoplossend.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een stimulerende werkomgeving en tal van opleidingsmogelijkheden op elk niveau. Ze bieden ook een aantrekkelijk salarispakket inclusief een bedrijfswagen, tankkaart, laptop, smartphone en andere extralegale voordelen. Ook zijn er 32 vakantiedagen en kan je je overuren omzetten in compensatiedagen.

Over de organisatie

Onze klant, een multinational die in de energiesector gespecialiseerd is, biedt oplossingen, componenten en diensten om het energiebeheer te verbeteren. Ter versterking van hun interventieteam zijn wij op zoek naar een Power Distribution Field Service Engineer met ervaring in laag- en middenspanningsystemen.

Solliciteer direct op deze vacature

Ben je geïnteresseerd in deze Field Service Engineer functie of ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Stuur je cv naar Aurélie Defoin van Hays Diegem Engineering. Je kunt haar ook bereiken op 02/227.39.89. #1091961
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Ingénierie
Lieu
Groot-Bijgaarden
Spécialité
Engineering
Salaire
aantrekkelijk salarispakket + bedrijfswagen + 32 vakantiedagen
Réf. :
1091961

Contacter un consultant

Contactez Aurelie Defoin, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Téléphone: 022273989