FINANCE MANAGER

Finance manager | Torhout | Kennis Fiscaliteit en btw | 1092911
Voor een technische georiënteerd bedrijf, internationaal actief, zoekt Hays Senior Finance een gedreven en people minded Finance manager.

• Master met ruime ervaring in finance
• Goede kennis Accountancy en Fiscaliteit
• Hands on, proactief en sterk analytisch


Jouw nieuwe functie
In de rol van Finance manager maak je deel uit van het management team en draag je de financiële eindverantwoordelijkheid voor 1 volledige plant met een omzet van +- 70 miljoen euro.
Je staat in voor het verder ontwikkelen en implementeren van het financieel beleid, de budget – en controlecyclus, de analytische boekhouding en taksmanagement. Je coördineert hiervoor een team van 5 personen en superviseert de maand- en jaarafsluit, volgt de kaspositie en kredietlimieten op, berekent provisies en beheert de cashplanning en het budget. Verder ben je het aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders binnen finance, IT en administratie. Je bouwt actief mee aan het strategisch plan en neemt een trekkende rol in de optimalisatie van de bedrijfsresultaten. Je volgt investeringen op en leidt ad hoc projecten binnen finance. Je rapporteert aan de Managing Director.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je behaalde een masterdiploma aangevuld met min. 8 jaar ervaring in finance. Verder heb je goede kennis accountancy en fiscaliteit zeker op het gebied van btw en audit. Je hebt een doe mentaliteit, denkt continu vooruit en kan heel snel problemen omzetten in constructieve oplossingen. Je combineert een strategische visie met aandacht en interesse voor de operationele business. Vanuit jouw kritische zin, analytisch vermogen en procesmatig inzicht denk je conceptueel mee en zet je verbeteringsinitiatieven op die positief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Tot slot ben je IT minded en heb je een goede talenkennis Nederlands en Engels.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een internationaal bedrijf en werkt samen met leuke collega’s en een hecht team. In deze rol krijg je bovendien veel ownership en de mogelijkheid tot het nemen van nieuwe initiatieven. Je werkt met flexibele uren (opstart tussen 7h45 en 9h) en kan ook in samenspraak van thuis uit werken. Je mag rekenen op een competitief salarispakket en 30 verlofdagen op jaarbasis.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Finance Manager? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Annick Faas op het nummer 056/230460. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden.
#1092911
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Industrie & Productie
Location
REGIO TORHOUT
Specialism
Senior Finance Management
Pay
Marktconform salarispakket
Ref:
1092911

Talk to a consultant

Talk to Annick Faas, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056230460