FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE

Ieper | Familiale kmo in de bouwindustrie | Full time | Sterk in procesoptimalisatie en automatisatie |1092751
Jouw nieuwe functie
In de rol van Finance manager werk je met twee mensen in je team en draag je de financiële eindverantwoordelijkheid voor 9 vennootschappen met een totale omzet van +- 40 miljoen euro. Je maakt deel uit van het management team en neemt een trekkende rol op in projecten rond de verdere optimalisatie van bedrijfssystemen zoals tools, procedures, rapporteringen,...Je staat in voor het opstellen en opvolgen van de budgetten, inkomsten en uitgaven alsook het monitoren van de KPI’s. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de controle en opvolging van de maand- en jaarafsluit en bijhorende rapportages. Je vertaalt cijfers naar strategische adviezen.
Verder ben je het aanspreekpunt voor externe partners: banken, externe audit, etc. Je rapporteert aan de CEO.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je behaalde een masterdiploma aangevuld met min. 8 jaar ervaring in finance. Je hebt een doe-mentaliteit, denkt continu vooruit en kan heel snel problemen omzetten in constructieve oplossingen. Je combineert een strategische visie met aandacht en interesse voor de operationele business. Vanuit jouw kritische zin, analytisch vermogen en procesmatig inzicht denk je conceptueel mee en zet je verbeteringsinitiatieven op die positief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Tot slot ben je IT minded en heb je een goede talenkennis Nederlands en Frans.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een dynamische en familiale kmo waar gedrevenheid en collegialiteit centraal staan. Je maakt deel uit van het management team en krijgt in deze rol heel veel ownership. In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salarispakket.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Financieel Verantwoordelijke? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Annick Faas op het nummer 056/230460. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden.
#1092751
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
Ieper
Specialism
Senior Finance Management
Pay
Marktconform salarispakket
Ref:
1092751

Talk to a consultant

Talk to Annick Faas, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056230460