FREELANCE JUNIOR ACCOUNTANT

OUDENAARDE | Boekhouding A-Z | Productiebedrijf | Glijdende werkuren | 1093003
Jouw nieuwe functie
Als junior accountant zal je nauw samenwerken met de accounting manager en credit controller. Enerzijds zal je focus liggen op de leveranciersboekhouding, waar je instaat voor de dagdagelijkse verwerking van de aankoopfacturen. Je beheert de gehele AP-flow en neemt het voortouw in verbeteringen daaromtrent. Anderzijds zal je verantwoordelijk zijn voor de boekhouding van A tot Z voor een aparte entiteit. Je maakt de jaarrekening op en indien gewenst dien je de fiscale aangiftes in. Je draagt bij aan de maandelijkse rapporteringen en biedt ondersteuning bij de externe audit.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je hebt bij voorkeur reeds een diploma behaald in accounting of economie. Een eerste ervaring in de boekhouding is een pluspunt. Je kan professioneel communiceren in het Nederlands en hebt een goede kennis Engels. Een basiskennis Frans kan soms van pas komen.

Over de organisatie
Je komt terecht in een internationaal productiebedrijf met verschillende vestigingen in België en in het buitenland. Je werkt in Oudenaarde in het financieel departement. De firma is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Solliciteer voor deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als freelance junior accountant in Oudenaarde? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Renée Delarue via 056/23.04.63. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie? Neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1093003
Clique aqui para aceder à Política de Privacidade da Hays, que fornece informação detalhada sobre a forma como utilizamos e protegemos os seus dados pessoais, bem como quais os seus direitos em relação a estes.

Resumo

Tipo de oportunidade
Contract
Setor
Industrie & Productie
Localização
Oudenaarde
Área de especialidade
Accounting support
Salário
Dagtarief
Referência
1093003

Falar com um Consultor

Fale com Renee Delarue, o consultor especializado responsável por esta oferta de emprego, localizado em Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefone: 056230463