HR ASSISTANT - HARD & SOFT HR (70 OF 80%)

Antwerpen noord | HR assistant | Havenbedrijfmet familiale sfeer | NL-ENG | Parttime (70% of 80%) | 1093289
Jouw nieuwe werkgever

Onze klant, een internationale speler met hoofdkantoor in Antwerpen noord, is omwille van uitbreiding op zoek naar een nieuwe HR assistant om het team in Antwerpen te vervoegen!

Jouw nieuwe functie

Als HR assistant kom je terecht in een team van twee collega’s. Het grootste deel van je takenpakket bestaat uit een brede scope van loonadministratie. Dit betekent onder andere het opstellen van contracten, timekeeping van de havenarbeiders, payroll van de collega’s in samenwerking met acerta, administratie personeelszaken, enzovoort... Ook de opleidingen van de collega’s inplannen en het voorbereiden en opvolgen van het rekruteringsproces behoren tot jouw takenpakket. Dit wil zeggen, een eerste blik op de cv's werpen, feedback geven, afspraken inplannen, enzovoort. Samen met de HR business partner zal je je schouders onder een aantal andere HR projecten kunnen zetten. Waar nodig ondersteun jij je collega die instaat voor de communicatie en marketing. Kortom, een hele brede en gevarieerde functie met een brede waaier aan verantwoordelijkheden en taken. Afwisseling gegarandeerd!

Jouw profiel

De ideale kandidaat heeft een bachelordiploma aangevuld met bij voorkeur een aantal jaar relevante ervaring in een ondersteunde rol in HR is vereist. Omdat zij ook verschillende vestigingen in Antwerpen hebben is het van belang dat je je kan verplaatsen tussen deze sites. Naast het Nederlands beheers je ook vlot Eng, zowel schriftelijk als mondeling. Daarenboven ben jij iemand flexibel, leergierig en nieuwsgierig. Communicatief en hands-on schakelen zijn voor jou geen onbekende. Ook werk je graag in teamverband, maar aan de andere kant ben je een plantrekker en kan je zelfstandig werken. Tot slot ben je dynamisch en heb je een positieve can-do-mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Onze klant is een ambitieuze speler binnen zijn domein. Je komt terecht in een groeiend en evoluerend bedrijf mét familiale sfeer in een veelzijdige functie. Je ontvangt een mooi marktconform brutosalaris aangevuld met extralegale voordelen zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, 6 adv-dagen,… Telewerken behoort bij hen ook zeker tot de mogelijkheden.

Solliciteer nu!

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging als HR assistant bij dit bedrijf in de Haven van Antwerpen? Wacht niet langer maar solliciteer online of neem contact op met Laura Cox van Hays Antwerpen! #1093289
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Andere
Location
Antwerpen
Specialism
HR Generalist
Pay
Marktconform brutosalaris + andere voordelen
Ref:
1093289

Talk to a consultant

Talk to Laura Cox, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 03 202 79 69