HR BP INTERNATIONALE SPELER MET 12 ADV DAGEN

Linkeroever | HR business partner | Internationale productie omgeving | NL-ENG | Vast contract | FT | 1093366
Jouw nieuwe werkgever
Onze klant, een internationale speler die marktleider is in zijn segment, is op zoek naar een nieuwe HR business partner om het team op linkeroever te vervoegen. Het gaat om een positie voor lange termijn die wordt ingevuld door een fulltime contract.

Jouw nieuwe functie
Het volledige HR team bestaat uit 4 personen. Binnen het team rapporteer je aan de HR manager en werk je nauw samen met de andere HR business partner die instaat voor de rekrutering. Jouw takenpakket situeert zich op soft vlak van HR; onboarding, doorstroom, instroom, exitgesprekken, evaluaties, enzovoort. Daarenboven denk je ook graag strategisch mee na. Het uitrollen, coördineren en implementeren van soft HR gerelateerde projecten valt allemaal onder jouw verantwoordelijkheid. Kortom, een gevarieerd takenpakket met een brede waaier aan verantwoordelijkheden en taken.

Jouw profiel
De ideale kandidaat heeft een bachelordiploma in een HR gerichte opleiding en een minstens drie jaar relevante ervaring. Voor deze functie is Hays Antwerpen op zoek naar iemand die reeds eerder strategisch mee heeft kunnen nadenken maar tegelijkertijd iemand die dicht bij de business staat, iemand die goed kan luisteren en met verschillende persoonlijkheden om kan. Omdat zij een internationale speler zijn is het van belang dat je naast het Nederlands ook vlot Engels beheerst. Onze klant zoekt iemand die graag in team werkt, maar daarnaast ook zelfstandig en plichtsbewust is. Om alles vlot te laten verlopen, is het belangrijk dat je nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat.

Arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt je een mooi marktconform salaris dat in lijn ligt met jouw kennis en ervaring. Het salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques. Dankzij de flexibele werkuren kan je nooit meer te laat komen. In totaal heb je jaarlijks 32 vrij op te nemen vakantiedagen.

Solliciteer nu!
Interesse in de job van HR business partner voor dit bedrijf met vestiging te Linkeroever? Wacht niet langer maar solliciteer online of neem contact op met Laura Cox van Hays Antwerpen! Heb je geen match met deze vacature? Contacteer me vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. #1093366
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Andere
Location
Zwijndrecht
Specialism
Learning and Development
Pay
Marktconform brutoloon + voordelen
Ref:
1093366

Talk to a consultant

Talk to Laura Cox, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 03 202 79 69