HR BUSINESS PARTNER EN ALLROUND ADMIN

Regio Antwerpen | HR business partner | Internationale productieomgeving | NL-EN | Fulltime | Vast contract |
Jouw nieuwe werkgever

Voor onze klant, een gekende speler binnen zijn niche, is Hays Antwerpen op zoek naar een HR BP met doorgroeimogelijkheden om het team te versterken. Het gaat om een fulltime positie voor lange termijn.

Jouw nieuwe functie

Als HR business partner ben je samen met je twee collega business partners verantwoordelijk voor de volledige employee life cycle van jouw business unit. Je verzorgt de onboarding en de begeleiding van de aangeworven medewerkers. Je wordt nauw betrokken bij diverse complexe vraagstukken in verband met de hele business en de medewerkers: instroom, doorstroom, uitstroom, talentontwikkeling, employer branding, digitalisering, enzovoort. Je zal ook het aanspreekpunt zijn voor de vakbonden, de ondernemingsraad voorbereiden, de administratie betreffende HR processen afhandelen enzovoort. In deze positie krijg je zeker ook de ruimte om out-of-the-box te denken en om zelf nieuwe ideeën te lanceren. Met andere woorden een gevarieerde functie met heel wat verantwoordelijken!

Jouw profiel

Als ideale kandidaat voor deze vacature ben je in het bezit van een bachelordiploma en heb je minstens vijf jaar werkervaring in een gelijkaardige HR functie. Je bent gedreven, communicatief sterk, proactief en hebt een gezonde portie ambitie. Verder ben je gepassioneerd door HR en ben je hands-on.

Arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt in ruil voor jouw inzet en dynamiek een boeiende voltijdse job met verloning in functie van jouw competenties en verantwoordelijkheden. Bedrijf in volle evolutie met mooie uitdagingen in de toekomst en groeipotentieel voor een dynamische HR-persoon. Je rekenen op een mooi marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals groepsverzekering, , maaltijdcheques, gsm, laptop,… Het gaat om een fulltime betrekking, onze klant biedt vanaf opstart een contract van onbepaalde duur. In totaal heb je jaarlijks 32 vrij op te nemen vakantiedagen.

Solliciteer nu!

Heb jij zin in een uitdagende positie met ruimte voor verantwoordelijkheid en creativiteit in Antwerpen? Wacht niet langer maar solliciteer online of neem contact op met Laura Cox van Hays Antwerpen! #1094094
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Andere
Location
Antwerpen
Specialism
HR Generalist
Pay
Marktconform brutoloon + andere voordelen
Ref:
1094094

Talk to a consultant

Talk to Laura Cox, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 03 202 79 69