HR BUSINESS PARTNER MET BEDRIJFSWAGEN

Berchem | HR business partner | Gekende speler binnen niche | NL-FRA | Fulltime | Vast contract | 1093805
Jouw nieuwe werkgever

Voor onze klant, een gekende speler binnen zijn niche, is Hays Antwerpen op zoek naar een HR BP om het team te versterken. Je zal nauw samen werken met de andere HR BP, de HR officer en de HR manager. Het gaat om een fulltime positie voor lange termijn.

Jouw nieuwe functie

Als HR business partner ben je verantwoordelijk voor het volledige soft HR luik, dit wil zeggen het rekruteringsproces van A tot Z. Je coördineert alle acties in het rekruteringsproces (bedienden), ter ondersteuning van HR team en zorgt voor vlot verloop van de procedure. Je verzorgt de onboarding en de begeleiding van de aangeworven medewerkers. Dit vanuit de site in Antwerpen, maar ook vanuit de andere sites in de Kempen en Oost Vlaanderen. Ten slotte word je nauw betrokken bij diverse complexe vraagstukken in verband met de hele business en de medewerkers: instroom, doorstroom, uitstroom, talentontwikkeling, employer branding, digitalisering, enzovoort. Je krijgt ook de ruimte om out-of-the-box te denken en om zelf nieuwe ideeën te lanceren. Met andere woorden een gevarieerde functie met heel wat verantwoordelijken!

Jouw profiel

Als ideale kandidaat voor deze vacature ben je in het bezit van een bachelordiploma en heb je minimum vier jaar werkervaring binnen een gelijke HR functie. Je bent communicatief sterk, toegankelijk en heb een positieve attitude. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Frans. Daarnaast is een goede kennis van Microsoft Office een must. Verder ben je gepassioneerd door HR en ben je hands-on.

Arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt in ruil voor jouw inzet en dynamiek een boeiende voltijdse job met verloning in functie van jouw competenties en verantwoordelijkheden. Bedrijf in volle evolutie met mooie uitdagingen in de toekomst en groeipotentieel voor een dynamische HR-persoon. Je rekenen op een mooi marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals groepsverzekering, maaltijdcheques, gsm, laptop,… Een bedrijfswagen behoort ook tot het pakket vermits je je zal moeten verplaatsen naar de andere vestigingen. Het gaat om een fulltime / parttime betrekking, onze klant biedt vanaf opstart een contract van onbepaalde duur. In totaal heb je jaarlijks 32 vrij op te nemen vakantiedagen.

Solliciteer nu!

Heb jij zin in een uitdagende positie met ruimte voor verantwoordelijkheid en creativiteit in Antwerpen? Wacht niet langer maar solliciteer online of neem contact op met Laura Cox van Hays Antwerpen! #1093805
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Andere
Location
BERCHEM (+EAST FLANDERS)
Specialism
HR management
Pay
bedrijfswagen + andere voordelen
Ref:
1093805

Talk to a consultant

Talk to Laura Cox, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 03 202 79 69