HR MANAGER

Strategisch & Operationeel | Sterk groeiend | Ref. 1093796
Jouw nieuwe functie
Als HR Manager kom je terecht in een HR team van 4 medewerkers met sterke kennis hard HR. Je zal instaan voor structuur, HR loonbeleid, wagenparkbeleid en optimalisaties van de HR afdeling. Je bent back-up en eindverantwoordelijke voor de loon- en personeelsadministratie en voor alle HR-gerelateerde documenten. Door jouw opgebouwde ervaring breng je een know how mee om het operationele HR vlot te laten verlopen. Daarnaast blijf je op de hoogte van de HR-tendensen en verzorg je hiervan de communicatie. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers en zorg je voor een duurzaam personeelsbeleid. Je rapporteert aan de directeur en maakt deel uit van het management team.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
• Kennis HR beleid
• Uitstekende kennis Nederlands met een goede kennis van het Engels
• Je bent communicatief sterk, mensgericht, hands-on en resultaatgericht
• Affiniteit retail of logistiek is een pluspunt

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt jou een uitdagende functie als HR Manager waar je terechtkomt in een HR team van 4 medewerkers. Je mag rekenen op een uitgebreid salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een glijdend uurrooster.

Over de organisatie
De vacature is voor een sterk groeiend bedrijf.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als HR Manager in regio Brugge ? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Veronique Bierman op 0477/25 99 18. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1093796
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Industrie & Productie
Location
Brugge
Specialism
HR Generalist
Pay
Aantrekkelijk salarispakket
Ref:
1093796

Talk to a consultant

Talk to Veronique Bierman, the specialist consultant managing this position, located in Brugge
Hays Brugge, Dampoortstraat 265 b4

Telephone: 050472044