HR MANAGER

Generalistische HR | Familiebedrijf | Hard & soft HR | Ref 1094199
Jouw nieuwe functie
Als HR Manager ondersteun je het HR-team en draag je daarbij de eindverantwoordelijkheid van zowel de hard als de soft HR. Je helpt mee aan de uitbouw van het HR beleid. De organisatie is snel gegroeid en graag willen ze dit verder professionaliseren. Daarnaast help je ook mee aan de correcte uitvoering van de loonadministratie en draag je bij aan het vinden van nieuw talent voor de organisatie. Verder verzorg je de employer branding, onboarding, sociale media, etc. Ten slotte blijf je op de hoogte van de HR-tendensen en verzorg je hiervan de communicatie.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
• Bachelor of Master
• Enige relevante werkervaring
• Affiniteit productieomgeving is een pluspunt.
• Je bent een resultaatgericht persoon met een goede dosis inzet en flexibiliteit.
• Je beschikt over goede people skills en bent een echte teamplayer.

Wat krijg je hiervoor terug?
In ruil voor jouw expertise bieden wij een dynamisch productiebedrijf waar je je HR-expertise verder kan uitbouwen. Je zit er zelf aan het stuur van jouw loopbaan, waarbij je kunt rekenen op groeikansen. Je mag rekenen op een uitgebreid salarispakket en tal van opleidingsmogelijkheden.

Over de organisatie
De vacature is voor een familiaal, sterk groeiend bedrijf.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als HR Manager in regio Brugge (ref. 1094199)? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Veronique Bierman op 0477/25 99 18. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1094199
Kliknij tutaj aby uzyskać dostęp do Polityki prywatności HAYS, która zawiera szczegółowe informacje na temat tego, w jaki sposób wykorzystujemy i chronimy twoje dane osobowe oraz Twoje prawa z tym związane.

podsumowanie

Rodzaj pracy
Stała
Branża/Sektor
Industrie & Productie
Lokalizacja
Brugge
Obszar specjalizacji
HR Generalist
Płaca
Overeen te komen
Nr ref.:
1094199

Skontaktuj się z konsultantem

Skontaktuj się Veronique Bierman, Konsultant odpowiedzialny za tę rekrutację, znajduje się Brugge
Hays Brugge, Dampoortstraat 265 b4

Telefon: 050472044