HR MANAGER

Human Resource Manager / generalistische functie met focus op harde HR/ Gent / 1092886
Jouw nieuwe functie
In de nieuwe rol van HR Manager help je, samen met het HR team (5-tal collega’s) meebouwen aan een ambitieus en vooruitstrevend HR-beleid. Je ondersteunt en adviseert op strategisch en operationeel gebied met aandacht voor mens én organisatie. Als rechterhand van de HR director fungeer je als sparringpartner en vertrouwenspersoon voor alle werknemers (300 white en blue collar) voor HR-gerelateerde topics. Met een sterke focus op de harde HR, beheer en optimaliseer je het ganse Compensation & Benefit- en verloningsbeleid. In deze functie ben je voor een groot deel bezig met de HR-budgetten en verzorg je de respectievelijke rapporteringen en analyses.

Jouw profiel
Je behaalde een Master in HR of in een economische richting en je kan terugblikken op een eerdere ervaring als HR Manager of HR Business Partner. Je kunt je zowel schriftelijk als mondeling vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels; kennis van het Frans is een groot pluspunt. Je bent ervaren in én geboeid door zowel harde als softe HR. In hun core values (Passionately Committed, Solution-driven, Team, Care) kan je je volledig terugvinden. Door je uitstekende communicatieve vaardigheden kan je constructief en duidelijk je collega’s en medewerkers informeren en sta je zo garant voor een stimulerende samenwerking. Je bent analytisch ingesteld en beheert vlot de courante MsOffice pakketten met in het bijzonder Excel. Zoals verwacht in een dergelijke functie ga je steeds integer en discreet te werk.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou werkomgeving aan waarin work-life balance voorop staan. Dit betekent voor jou glijdende werkuren, maar je kunt ook gebruik maken van diversie initiatieven rond welzijn op het werk. Je komt terecht in een team met een stimulerend sfeer waarin samenwerking primeert. Je krijgt een marktconform salaris naar opleiding en ervaring met een tal aan extralegale voordelen en met adv-dagen bovenop de wettelijke vakantiedagen.

Over de organisatie
Onze klant is een sterk groeiende familiale en dynamische onderneming in volle ontwikkeling en een top wereldspeler in haar niche. Mens en welzijn is een absolute prioriteit voor onze klant. De omgeving is extra uitdagend omdat er door acquisities en uitbereidingen voortdurend nieuwe collega’s aan boord komen.

Interesse in deze nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw recent cv contact opnemen met Patty Cathelyn via 09/269 25 41. #1092886
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Industrie & Productie
Location
Gent
Specialism
HR management
Pay
Marktconform loon naar opleiding en ervaring
Ref:
1092886

Talk to a consultant

Talk to Patty Cathelyn, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092331183