HR OFFICER

Diegem | HR Officer | €2500-4000/mnd | Benelux verantwoordelijkheid FT of PT | Fixed contract | ID 1093428
Je toekomstige werkgever
Onze klant, een multinational die actief is in de luchtvaartsector telt in de Benelux 60 werknemers (bedienden en kaderleden). De cultuur is warm en familiaal. Het HR departement bestaat uit 2 personen. In deze functie zal je kunnen genieten van het advies van de jarenlange ervaring van een HR manager die je zal begeleiden en coachen. Je komt terecht in een matrixstructuur en hebt verschillende rapporteringslijnen. Dit is een generalistische HR functie waar je veel kan bijleren en de procedures van een multinational leert kennen.

Jouw nieuwe functie
Je als HR Officer verantwoordelijk zijn voor de volledige levenscyclus van de werknemer gaande van rekrutering, payroll, talent development tot de exit. Je zal de payroll doen voor België en Luxemburg. Deze taak vergt één dag per maand. Daarnaast werk je samen met de line managers om de noden op het gebied van rekrutering en opleiding te identificeren en hieraan te voldoen. Je zal ook de performancecyclus beheren en medeverantwoordelijk zijn voor alle taken hierrond.

Jouw profiel
Je hebt minstens 1 jaar ervaring binnen HR, je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Het belangrijkste is dat je graag operationeel werkt en wilt bijleren. Onze klant staat ook open voor zeer ervaren profielen die ervaring hebben als HR Generalist. Je kan je goed uitdrukken in het Engels en Nederlands.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een aantrekkelijk loon aan met een breed pakket van voordelen. Dit zijn
- maaltijdcheques,
- verzekeringen
- thuiswerken
- voltijds of deeltijds
- 25 verlofdagen

Er is een zeer goede work-life balance. Een bedrijfswagen is niet in het pakket inbegrepen.

Solliciteer nu op deze vacature
Lijkt deze functie als HR Officer in de regio Diegem wel iets voor jou of ken je iemand die hiervoor geschikt is? Aarzel zeker niet om je cv te uploaden of contacteer Myriam Warson op het nummer 0498 17 67 36 #1093428
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Technology & ICT
Location
Diegem
Specialism
HR Generalist
Pay
€2500-3500, Verzekeringen,
Ref:
1093428

Talk to a consultant

Talk to Myriam Warson, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 0498 17 67 36