HR OFFICER

Zaventem| HR Officer | SPOC voor alle HR vragen | Fixed contract | ID 1092972
Je toekomstige werkgever
Onze klant, een multinational die actief is in de retail, telt meer dan 10 000 werknemers. Dit bedrijf geeft elke dag het beste van zichzelf voor de klanten. De centrale waarden van dit bedrijf zijn inclusie ongeacht leeftijd, achtergrond en beroepservaring. Je zal als HR Officer deel uitmaken van een nieuw team in het HR Service Center departement. In dit departement is er een digitaal dienstverleningssysteem voor learning, performance, rekrutering, onboarding en personeelsadministratie. De doelstelling is dat de werknemers evolueren naar een meer zelfbedieningsomgeving.

Jouw nieuwe functie

Je hebt een dynamische rol en je bent verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden (c&b en rekrutering). Je bent het eerstelijns aanspreekpunt voor gerelateerde vragen van de medewerkers en managers voor het Self Service Systeem (ESS & MSS) Successfactors en allerhande vragen rond personeelsadministratie, toepassing van verschillende CAO’s en bedrijfsregelingen. Je ziet het als een uitdaging om allerlei administratieve taken tijdens de “life cycle” van onze medewerkers tijdig en goed te verwerken in de HR Software Successfactors. Je zal een correcte verwerking van de aanvragen doen in verband met tijdskrediet, thematische verloven, afwezigheden, educatief verlof, salarisverhogingen, … Je houdt nauw contact met de HRBP van je klantendomein, de HR experts (Social Legal / Comp & Ben / Recr. & Talent), de HR payroll verantwoordelijke, het sociaal secretariaat voor expertise gerichte vragen en met de HRIS voor het verder optimaliseren van de processen.

Jouw profiel
Je hebt minstens 1 jaar ervaring binnen HR, je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Je hebt een goede basiskennis van sociale wetgeving. Het belangrijkste is dat je graag operationeel werkt en wilt bijleren. Daarnaast spreek je uitstekend Nederlands en Frans. Je bent nauwkeurig, oplossingsgericht en analytisch.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een aantrekkelijk loon aan met een breed pakket van voordelen. Dit zijn
- maaltijdcheques,
- verzekeringen
- thuiswerken
- voltijds
- goede work-life balance
- mogelijkheid tot opleidingen

Solliciteer nu op deze vacature
Lijkt deze functie als HR Officer in de regio Zaventem wel iets voor jou of ken je iemand die hiervoor geschikt is? Aarzel zeker niet om je cv te uploaden of contacteer Myriam Warson op het nummer 0498 17 67 36 #1092972
Klicka här för att läsa HAYS Integritetspolicy, som ger detaljerad information om hur vi använder och skyddar din personliga information samt dina rättigheter kopplade till dina personuppgifter som vi har sparade hos oss .

Sammanfattning

Jobbtyp
Rekrytering
Industri
Andere
Ort
Zaventem
Specialisering
HR Generalist
Lön
2500-3500, verzekeringen, maaltijdcheques
Ref:
1092972
Slutdatum
28 Feb 2023

Tala med en konsult

Tala med Myriam Warson, specialistkonsulten som hanterar denna position, i Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telefon: 0498 17 67 36

  • Consultant SIRH H/F

    Rejoignez une entreprise aux valeurs fortes et à l'esprit novateur !
    Nordselon profil