Inside sales luxe verlichting

Meertalige inside sales luxe verlichting

Jouw nieuwe functie
Samen met onze klant, een gekende speler op de markt, zijn wij op zoek naar een sales support medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratieve en commerciële ondersteuning van de internationale salesploeg. Je organiseert de orderadministratie in functie van het verwerken van de bestellingen. Je onderhoudt het contact tussen het magazijn en de transporteurs. Je stelt offertes op, schrijft promoties uit en zorgt voor de opvolging van de resultaten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van vragen van klanten zowel B2B als B2C. Je verzorgt de salesadministratie van de key-accounts en ten slotte neem je zelf de eindverantwoordelijkheid voor de commerciële opvolging van enkele accounts.

Jouw profiel
Hays is voor deze functie op zoek naar iemand die ordelijk, communicatief en georganiseerd is. Je beschikt over een passend bachelordiploma of hebt bij voorkeur al een eerste ervaring binnen een gelijkaardige functie. Het is een pluspunt als je een passie hebt voor verlichting. Naast het Nederlands beschik je ook over een goede kennis van het Frans, Engels. Je bent gedreven, flexibel en hebt ondernemingszin. Je kan omgaan met stress en een breed takenpakket schrikt je niet af. Je kan de juiste prioriteiten stellen. Je kan zowel zelfstandig werken als in team. Je oog voor detail en nauwkeurigheid zorgen ervoor dat je efficiënt te werk gaat. Je positieve en opgewekte karakter is een positieve meerwaarde voor het team.

Jouw nieuwe werkgever
Het bedrijf waarin je terecht komt is een internationale speler op de markt. Ze zijn gespecialiseerd in verlichting en gevestigd in Antwerpen en zijn op zoek naar een Sales support medewerker.

Arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een dynamisch team binnen een internationaal bedrijf. Onze klant biedt een flexibel uurrooster aan met 6 adv-dagen. Er is een mogelijkheid dat je een vast contract krijgt met een groepsverzekering. Het betreft een voltijdse.

Wat moet je nu doen?
Interesse? Contacteer dan Hanna Hens van Hays!

#1096882
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Tijdelijk (optie vast)
Sector
Other
Locatie
Deurne (Antwerp)
Divisie
Office Administration
Salaris
2000-3200
Ref:
1096882

Neem contact op

Contacteer Hanna Hens, de consultant die deze vacature beheert, in Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Telefoonnummer: 032027989