INTERNAL SALES MEDEWERKER (EXPORT)

Kortrijk | Bachelor/Master | Klantgerichte persoonlijkheid | NL-EN-FR/DE | flexibele uren / 6 adv | 1094333
Jouw nieuwe functie
Als internal sales medewerker kom je terecht in een sterk team. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en beantwoordt al hun vragen betreffende bestellingen, productinformatie, leveringen en facturatie. Je geeft de bestellingen nauwkeurig in, onderhoudt het contact met de klant in coördinatie met productie en zorgt ervoor dat de leveringen op tijd worden doorgegeven aan de logistieke afdeling. Klachten weet je vlot op te lossen of om te buigen naar opportuniteiten om de klant steeds tevreden te houden.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze uitdagende job zijn we op zoek naar een master/bachelor met soortgelijke ervaring. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, Engels en Frans en/of Duits. Je kan vlot overweg met MS Office en bij voorkeur heb je ervaring met Navision of een eerste ervaring met een ERP pakket. Je bent organisatorisch sterk en kan vlot prioriteiten stellen. Je bent van nature een positief ingesteld persoon, die naast klantgerichtheid ook nauwkeurigheid hoog in het vaandel draagt.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een gevarieerde job binnen een gerenommeerd bedrijf . Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen, zoals hospitalisatie- en groepsverzekering. 4/5e tewerkstelling is bespreekbaar. Na een uitgebreid introductieprogramma kom je terecht in een tof team van gedreven medewerkers die collegialiteit hoog in het vaandel dragen.

Over de organisatie
Een gerenommeerd bedrijf actief binnen de interieursector. Je komt terecht in een tof team van gedreven medewerkers die collegialiteit hoog in het vaandel dragen.

Solliciteer voor deze vacature

Zoek je een afwisselende functie binnen een sterke KMO? Neem dan contact op met Renée Delarue van Hays Office via het nummer 056/23.04.63. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website hays.com of voeg mij toe op LinkedIn zodat jouw interesses besproken kunnen worden. #1094333
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Manufacturing & Production
Locatie
Spiere-Helkijn
Divisie
Customer Service and Call Centre
Salaris
Verloning naar profiel en ervaring
Ref:
1094333

Neem contact op

Contacteer Louise-Marie Verbrugghe, de consultant die deze vacature beheert, in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefoonnummer: +3256230587