INTERNAL SALES MEDEWERKER

Menen | Kennis NL-EN-FR | Klantgericht en commercieel | Glijdende uren | 1093631
Jouw nieuwe functie
In deze job als internal sales medewerker ben je samen met de sales manager verantwoordelijk voor een deel van de Europese markt. Je onderhoudt klantenrelaties zowel via mail als telefonisch. Je bent verantwoordelijk vanaf het ingeven van de orders tot de uiteindelijke levering bij de klant. Gedurende het volledige proces blijf jij het aanspreekpunt van de klant. Daarnaast ben je ook de interne schakel tussen de verschillende afdelingen waarbij je vaak overlegt met het team van marketing, productie tot logistiek, etc… Je zorgt ervoor dat je steeds overzicht weet te bewaren. Daarnaast ga je zeer klantgericht om met eventuele klachten en sta je in voor het registreren, begeleiden en opvolgen van retours.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze functie zoeken we een master/bachelor met relevante ervaring. Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands, Frans, Engels en Duits is een mooie plus. Je kan vlot overweg met MS Office en hebt bij voorkeur reeds ervaring met een ERP-pakket. Je bent een organisatorisch en analytisch sterk persoon en kan vlot prioriteiten stellen om het gewenst resultaat te behalen. Bij voorkeur heb je affiniteit met de verkoop van een technisch product.

Wat krijg je hiervoor terug?

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met veel potentieel in een uitdagende, gevarieerde functie. Je mag rekenen op een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen als maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering. Je werkt in een glijdend uurrooster en krijgt bovenop de 20 wettelijke verlof dagen, 9 adv-dagen die volledig vrij te kiezen zijn.

Over de organisatie
Je gaat aan de slag in een internationale onderneming gelegen in de regio Menen.

Solliciteer direct op deze vacature
Verstuur je cv online of contacteer Louise-Marie Verbrugghe op het nummer 056/ 23 05 87. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website hays.be of voeg mij toe op LinkedIn zodat jouw interesses besproken kunnen worden. #1093631
Clique aqui para aceder à Política de Privacidade da Hays, que fornece informação detalhada sobre a forma como utilizamos e protegemos os seus dados pessoais, bem como quais os seus direitos em relação a estes.

Resumo

Tipo de oportunidade
Permanente
Setor
Andere
Localização
Menen
Área de especialidade
Customer Service and Call Centre
Salário
Marktconform met extra legale voordelen
Referência
1093631

Falar com um Consultor

Fale com Louise-Marie Verbrugghe, o consultor especializado responsável por esta oferta de emprego, localizado em Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefone: +3256230587