INTERNAL TECHNICAL SALES

Liège | Internal Technical Sales | FR/NL | CDI | Temps plein | 2500€ - 3500€ | 1093038
Jouw nieuwe rol
Als Internal Technical Sales medewerker is het jouw taak om de klant te informeren, adviseren en om te verkopen. Je bent verantwoordelijk voor het telefoon- en mailverkeer, alsook de opvolging en ontwikkeling van diverse projecten (prijsberekening, indienen van offertes, enz.). Je hebt dagelijks contact met klanten (voornamelijk fabrikanten), leveranciers en andere betrokkenen. Je voert diverse administratieve taken uit (het coderen van klantgegevens, het beheren van creditnota's en retourzendingen, enz.). Je identificeert opportuniteiten bij klanten en neemt actief deel aan de ontwikkeling van het bedrijf, de organisatie en de werkinstrumenten.

Jouw profiel
Je bent zeer georganiseerd, flexibel, proactief en klantgericht. Je hebt, idealiter, een eerste ervaring in een soortgelijke functie of je hebt een commerciële ingesteldheid. Je hebt een zekere affiniteit met technische producten. Je hebt een uitstekend niveau in het Frans en het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk, om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. Kennis van het Engels is een pluspunt.

Het bedrijf biedt je aan

Je werkt in teamverband in een dynamisch bedrijf, een prettige werkomgeving met verschillende carrièremogelijkheden. Het bedrijf biedt een vast contract (CDI) aan. Je profiteert van een aantrekkelijk salaris gekoppeld aan jouw ervaring (2500-3500€ bruto/maand) en diverse extralegale voordelen.

Volgende stap
Geïnteresseerd in deze interne technische verkoopfunctie? Solliciteer dan snel online!
Dit aanbod voldoet niet volledig aan jouw verwachtingen? Aarzel niet om contact op te nemen met Thomas Thiry (010/233 867)! #1093795
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Industrie & Productie
Location
Luik
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
2500-3500€ bruto/md + extralegale voordelen
Ref:
1093795

Talk to a consultant

Talk to Thomas Thiry, the specialist consultant managing this position, located in Louvain-la-Neuve
Hays Louvain-la-Neuve, Rue Granbonpré 11

Telephone: 010 233 867