INTERNAL TECHNICAL SALES

Verviers | Internal Technical Sales | FR/NL | CDI | Temps plein | 2500€ - 3500€ | 1093038
Jouw nieuwe rol
Als Internal Technical Sales is het jouw missie om de klant te informeren, adviseren en om te verkopen. Je bent verantwoordelijk voor het telefoon- en mailverkeer, alsook de opvolging en ontwikkeling van diverse projecten (prijsberekening, indienen van offertes, enz.). Je hebt dagelijks contact met klanten (voornamelijk fabrikanten), leveranciers en andere betrokkenen. Je voert diverse administratieve taken uit (het coderen van klantgegevens, het beheren van creditnota's en retourzendingen, enz.). Je identificeert opportuniteiten bij klanten en neemt actief deel aan de ontwikkeling van het bedrijf, de organisatie en de werkinstrumenten.

Jouw profiel
Je bent zeer georganiseerd, flexibel, proactief en klantgericht. Je hebt, idealiter, een eerste ervaring in een soortgelijke functie of je hebt een commerciële ingesteldheid. Je hebt een zekere affiniteit met technische producten. Je hebt een uitstekend niveau in het Frans en het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk, om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. Kennis van het Engels is een pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden
Je werkt in teamverband in een dynamisch bedrijf, een prettige werkomgeving met verschillende carrièremogelijkheden. Het bedrijf biedt een vast contract aan. Je profiteert van een aantrekkelijk salaris gekoppeld aan jouw ervaring (2500-3500€ bruto/maand) en diverse extralegale voordelen.

Volgende stap
Geïnteresseerd in deze interne technische verkoopfunctie? Solliciteer dan snel online!
Dit aanbod voldoet niet volledig aan jouw verwachtingen? Aarzel niet om contact op te nemen met Thomas Thiry (010/233 867)! #1093038
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Sumário

Cargo
Permanente
Setor
Industrie & Productie
Localização
Verviers
Área de especialidade
Customer Service and Call Centre
Salário
2500-3500€ bruto/md + extralegale voordelen
Referência
1093038

Fale com um Consultor

Fale com Thomas Thiry, o consultor especializado responsável por esta vaga,, localizado em Louvain-la-Neuve
Hays Louvain-la-Neuve, Rue Granbonpré 11

Telefone: 010 233 867