INTERNATIONAL ACCOUNT MANAGER

Regio Nederland, Duitsland, Scandinavië – HQ West-Vlaanderen | Export Sales | Gift wrapping paper | Fabrikant

Over de organisatie

Onze klant is fabrikant van duurzaam cadeaupapier die wereldwijd actief zijn met enerzijds een eigen uitgebreide collectie en anderzijds gepersonaliseerde designs. Om hun succesvolle business goed te blijven opvolgen in Nederland, Duitsland en Scandinavië zijn ze op zoek naar een International Account Manager.


Jouw nieuwe functie

Als International Account Manager sta je voornamelijk in voor het beheer van de bestaande klanten waarbij je zorgt voor een goede opvolging en hen elk jaar de vernieuwde collectie voorstelt. Prospectie blijft uiteraard ook belangrijk waardoor je marktaandeel zo groot mogelijk is. Je focus is de rendabiliteit van je klanten, dit maakt dat je een zeer gezonde portefeuille zal overnemen. De klanten die je beheert zijn voornamelijk grotere klanten waarmee je zeer strategisch tewerk gaat om hen te laten blijven groeien. Je biedt zowel producten op maat aan als de standaard collectie die elk jaar wordt vernieuwd. Als betrouwbare partner geef je deskundig advies , maak je productvoorstellingen en negotieer je de contracten. Je bezoekt je klanten regelmatig en bouwt zo een lange termijnrelatie met hen uit.

Ongeveer 25% van de tijd zal je reizen naar de landen waarvoor jij verantwoordelijk bent: Nederland, Duitsland en Scandinavië (Noorwegen en Zweden). Om steeds goed in contact te staan met de productie en andere interne collega’s wordt er verwacht dat je 1x per week op kantoor in West-Vlaanderen bent. In deze functie als International Account Manager rapporteer je aan de CEO.


Jouw profiel

  • Minimum 3 jaar commerciële buitendienst ervaring
  • Ervaring in B2B productsales
  • Ervaring in de grafische sector? Dan heb jij alvast een streepje voor!
  • Je spreekt en schrijft vlot Duits en Engels
  • Enthousiaste persoonlijkheid met een sterke teamspirit
  • Je bent bereid om te reizen voor het werk

De arbeidsvoorwaarden

Je mag voor deze uitdagende functie een competitief brutosalaris met jaarbonus verwachten met een totaalpakket aan extralegale voordelen. Daarnaast krijg je uiteraard ook een mooi stukje van de wereld te zien!


Solliciteer direct op deze vacature


Heb je interesse in deze job? Solliciteer dan snel online en stuur ons je cv, of bel ons op voor meer informatie.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden

#1096675
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Retail & Consumer Goods
Locatie
West Flanders
Divisie
InternationalSales
Salaris
Brutoloon met jaarbonus en totaalpakket elv
Ref:
1096675

Neem contact op

Contacteer Julie Van Looveren, de consultant die deze vacature beheert, in Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Telefoonnummer: 032420003