JUNIOR CONTROLLER RETAIL

Erpe-Mere | Controller | Analyse & rapportering | Uitstekende kennis Excel | 1091405
Jouw nieuwe functie
Als controller sta je in voor het uitvoeren van verschillende financiële analyses en rapporteringen binnen de groep. Je maakt deel uit van een team van vijf controllers en ondersteunt in hun taken waar nodig. Je verwerkt alle financiële data in Excel en verzamelt de nodige informatie voor de rapportering van KPI’s en financiële resultaten. Je voert ook zelf al een eerste analyse uit. Je ondersteunt bij de wekelijkse & maandelijkse management rapporteringen en bij de opmaak van de jaarlijkse budgetten & forecasts. Je rapporteert rechtstreeks aan de controlling manager.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn
Het bedrijf kijkt uit naar een gedreven financieel medewerker met een hoger diploma (bachelor/master) in een economische richting. Een eerste ervaring in controlling is een pluspunt, maar geen vereiste. Jouw motivatie en leergierigheid zijn doorslaggevend. Je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en maakt vlot gebruik van functies zoals formules, macro’s, draaitabellen,… Kennis van SAP is een troef. Je beheerst het Nederlands op professioneel niveau en hebt ook een goede kennis van het Engels en het Frans. Je werkt nauwkeurig en houdt er van om met cijfers te werken.

Wat krijg je hiervoor terug?
Het bedrijf biedt een afwisselende job als controller in een sterk groeiende onderneming. Je krijgt de kans om jouw kennis om te zetten in de praktijk en jouw skills verder te ontwikkelen. Je mag rekenen op een goede opleiding en een correct loon in functie van jouw ervaring. Bovenop het brutoloon ontvang je ook een mooi pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, extra eindejaarspremie en vakantiegeld.

Over de organisatie
Het bedrijf is een internationale retailer met filialen verspreid over heel België. De functie kadert in een verdere uitbreiding & groei van het bedrijf. Je komt terecht in een stabiele onderneming in volle expansie.

Solliciteer voor deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als junior controller in Erpe-Mere? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Kjenta De Trogh via 09/210.52.78. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1091405
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Retail & FMCG
Location
Aalst (East Flanders)
Specialism
Audit and Controlling
Pay
Correct brutoloon met voordelen
Ref:
1091405

Talk to a consultant

Talk to Kjenta De Trogh, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Oudenaardsesteenweg 13-15

Telephone: 092105278