Junior Project Manager zonne-energie (tijdelijk)

Antwerpen-centrum | Junior project Manager | Duurzaam | Spontane en mooie werkomgeving | 6 ADV-dagen | 1096366

Jouw nieuwe werkgever

Hays Antwerpen is samen met hun klant op zoek naar een Junior Project Manager. Deze klant is actief in groepsaankopen binnen groene energie en zonnepanelen.

In deze uitdagende en gevarieerde functie binnen een professionele en dynamische organisatie geldt het “work hard-play hard” principe. Bovendien wordt onze klant gekenmerkt door een horizontale organisatiestructuur en korte communicatielijnen, waardoor een open en vlotte communicatie mogelijk is.

Jouw nieuwe functie

Als Junior Project Manager is je belangrijkste verantwoordelijkheid alles van registratie tot acceptatie van een project. Concreet wil dit zeggen dat je de websites up-to-date houdt wanneer nieuwe groepsaankopen beginnen en zorg je dat de doelen bereikt worden. Daarnaast onderhoud je intern alle contacten met de teams: customer service, dienst development, maar ook de collega’s in de UK. Je stel verbeteringen voor aan de hand van feedback van klanten en voert deze ook uit. Tot slot functioneer je als operationeel aanspreekpunt voor de energieleveranciers en behoud je dus ook extern een goed contact met alle belanghebbenden.

Jouw profiel

Hays Antwerpen is voor deze functie op zoek naar een pas afgestudeerde bachelor/master kandidaat of al iemand met een eerste korte werkervaring. Je spreekt vloeiend Engels en/of Nederlands en bent absoluut niet bang om deze talen dagelijks te benutten. Do you have a very excellent knowledge of English? Then you definitely would also be eligible. De ideale kandidaat is sterk in planning en organisatie en durft kritisch na te denken met oog voor detail. Verder ben je stressbestendig en kan je werken met deadlines.

Aanbod

Als Junior Project Manager mag je je verwachten aan een tijdelijk contract tot het einde van het jaar met een grote kans op verlenging. Naast het brutoloon krijg je ook nog een tal van extralegale voordelen zoals: maaltijdcheques, ecocheques, … Glijtijden alsook thuiswerk zijn voor deze klant geen probleem, je krijgt er zelfs 6 extra vakantiedagen bij.

Ben jij die enthousiaste Project Manager die klaarstaat om dit team te versterken? Neem dan snel contact op met onze consultant Arzia Zekir of solliciteer via de button.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden


#LI-DNI
#1096366
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Tijdelijk (optie vast)
Sector
Government & Public Services
Locatie
Antwerpen
Divisie
Customer Service and Call Centre
Salaris
€2000-€3000 met extralegale voordelen
Ref:
1096366