JUNIOR RESEARCHER

Gent | Junior Researcher Gent | Marktonderzoek | Projectmatig | Analytisch | Communicatief | 1091199
Jouw nieuwe functie
Als Junior Researcher te Gent maak jij deel uit van een bruisend onderzoeksteam en heb jij een ondersteunende rol bij het uitvoeren van marktonderzoek. Je werkt hand in hand met Research Managers die, samen met jou, researchprojecten van klanten zullen trekken en tot een goed einde zullen brengen. Denk maar aan projecten zoals opstellen van consumenten- en mediaonderzoeken, het uitwerken van prijsstragieën en ondersteuning van productlanceringen. Daarbovenop sta jij als Junior Researcher ook rechtstreeks in contact met klanten waarbij jij inzichten van het onderzoek rapporteert via zelfgemaakte presentaties. Kortom, je wordt er ondergedompeld in een brede waaier aan researchprojecten die je de kans geven kennis te verschaffen in de huidige markt, analyses met data en gestructureerde rapporteringen. Van een ideale springplank gesproken!

Jouw profiel
Als ideale kandidaat voor deze functie als Junior Researcher heb jij van een masterdiploma met een sterke affiniteit voor onderzoeksmethodologie. Qua computerskills kent het MS Officepakket voor jou geen geheimen. Als Junior Researcher Gent laat jij je leiden door je gezond verstand, ben jij analytisch ingesteld, en geniet jij van een kritische blik. Ook heb je oog voor detail en ga je steeds gestructureerd aan de slag. In jouw rol als Junior Researcher Gent zet jij graag je nieuwsgierige bril op waardoor jij je keer op keer verdiept in de projecten die op jouw pad komen. Daarbovenop ben je communicatief zeer sterk. Naast Nederlands, geniet jij van een sterke kennis Frans en Engels.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie van Research Manager Gent wordt een aantrekkelijk salaris voorzien met een totaalpakket aan extralegale voordelen. Ook telewerk en flexibele werkuren zijn inbegrepen. Je komt terecht in een bruisende onderneming die welzijn van werknemers voorop stelt. Daarbovenop zijn jouw collega’s dynamische persoonlijkheden waardoor dagelijkse synergie een feit is.

Over de organisatie
Onze klant is een internationaal marktonderzoeksbureau met researchprojecten voor een brede waaier aan sectoren en organisaties.

Benieuwd naar meer en ben jij aangetrokken tot deze functie als Junior Researcher voor een marktonderzoeksbureau in het Gentse? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Virginie De Smecht via 09/266 11 96. #1091199
Haz clic aquí para acceder a la Política de Privacidad de Hays, donde podrás encontrar los detalles sobre cómo usamos y protegemos tus datos y tus derechos como usuario.

Resumen

Tipo de trabajo
Permanente
Industria
Business of Management Consultancy
Lugar
Gent
Sector
Marketing Analysis
Salario
Aantrekkelijk salaris met totaalpakket extralegale voordelen
Ref.:
1091199

Hablar con un consultor

Hablar con Virginie De Smecht, la persona que lleva esta posición, en la oficina de Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Teléfono: 092661196