KREDIETADVISEUR

Gullegem | Kredietadviseur | Ervaring woonkredieten of starter | Commercieel | Administratief | Bank | 1080067
Jouw nieuwe functie
Binnen het kantoor ben je het aanspreekpunt voor de particuliere kredieten. De focus ligt op woonkredieten aangevuld met LOA’s.
Als specialist particuliere kredieten begeleid je de klanten in hun projecten. Tijdens een persoonlijk gesprek geef je hen professioneel advies en bied je een passende kredietoplossing aan. Hierbij hou je rekening met de behoeften van de klant maar ook met de kredietpolitiek van de bank inzake kredietrisico. Je stelt een kwalitatief kredietdossier op en werkt het dossier administratief van A tot Z af. Verder heb je oog voor cross selling wat betreft de andere bankproducten en verzekeringen gelinkt aan het krediet.
Indien je dit wil is ondersteuning bij kredieten naar ondernemingen eveneens mogelijk.

Jouw profiel
Voor deze boeiende job zijn we op zoek naar kandidaten met een hoger diploma in een economische richting, bij voorkeur aangevuld met een eerste ervaring binnen de bank. Hierdoor ben je reeds in het bezit van de nodige attesten. Kennis of specialisatie in kredieten is een troef maar niet noodzakelijk, een uitgebreide opleiding is voorzien. Starters met een bachelordiploma Financie- en verzekeringswezen of een masterdiploma komen eveneens in aanmerking, mits een uitgesproken interesse in de kredietmaterie,
Je bent zowel commercieel als administratief sterk en kan vlot overweg met de courante softwarepakketten.
Je werkt klantgericht en bent in staat om opportuniteiten te detecteren. In je klantencontacten streef je naar een langetermijnrelatie. Je bent sociaal, collegiaal en integreert je gemakkelijk binnen het team.

De arbeidsvoorwaarden
Je zal deel uitmaken van een stabiel team met een open, aangename en familiale werksfeer. Er wordt gewerkt vanuit moderne kantoren. Onze klant biedt jou een boeiende en afwisselende job met veel klantencontacten. In ruil voor je ervaring en inzet mag je rekenen op een competitief loonpakket. Dit is een fulltime functie. Het kantoor is gesloten op woensdagnamiddag, je hoeft ook niet te werken op zaterdagvoormiddag.

Over de organisatie
Onze klant is een succesvol zelfstandig bankkantoor en onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Gullegem, en richt zich met professioneel advies naar zowel particulieren als naar kmo's. Je komt terecht in een sterk groeiend kantoor met een professionele uitstraling, persoonlijke benadering en visie op de lange termijn. Een goede service en klantgerichte aanpak staan hier centraal.
Binnen de bank staan ze op nationaal niveau aan de top op vlak van kredieten. Ter uitbreiding van het huidige team van 7 mensen is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een bijkomende Kredietadviseur.
Heb je reeds commerciële ervaring binnen de kredieten (of ben je een enthousiaste starter) en ben je op zoek naar een nieuwe job? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze job als Kredietadviseur bij deze bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Gullegem? Reageer dan snel online of contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen voor meer info op 09 267 99 89.
Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be
Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.
#1080067
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Banking & Financial Services
Locatie
GULLEGEM
Divisie
Banking
Salaris
Aantrekkelijk loon + extralegale voordelen
Ref:
1080067

Neem contact op

Contacteer Stefanie Meurisse, de consultant die deze vacature beheert, in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefoonnummer: 09 267 99 89

Gelijkaardige jobs KREDIETADVISEUR

  • KREDIETADVISEUR

    Veurne | Kredietadviseur | Ervaring in woonkredieten of starter| Commercieel | Analytisch | Banking | 1094162
    VeurneMooi loon + maaltijdcheques, groepsverzekering, bonus, netto onkostenvergoeding