KWALITEITSLABORANT

Kortrijk | quality control | labo | technisch | metingen en analyses | work-life balance | 1092633
Jouw nieuwe functie
Als QC/labo medewerker ga je stalen in ontvangst nemen om de nodige testen uit te voeren (verouderings-, sterkte-, brandtesten…). Daarnaast zorg je voor een correcte traceerbaarheid door deze te labelen. Verder werk je actief samen met R&D en voert metingen en analyses uit om vervolgens de resultaten te beschrijven. Je rapporteert aan de quality manager. Ten slotte sta je in voor het onderhoud van laboratoriuminstallaties.

Wat verwachten we van jou?
Voor deze job als kwaliteitsmedewerker zoekt Hays Life Sciences een analytisch persoon met oog voor detail. Je hebt ervaring in een technisch labo of een soortgelijk diploma. Daarnaast ben je sterk in hardware en durft meedenken. Je kan zowel zelfstandig werken als in team en bent positief ingesteld.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt jou de nodige opleiding om je in te werken in hun niche en de producten en onderzoeksprocessen te leren kennen. Je komt terecht in een ambitieus team. Daarbovenop krijg je een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met maaltijdcheques en bonusregeling.

Over de organisatie

Onze klant is een grote speler binnen de chemische industriemarkt. Je zal deel uit maken van een financieel gezond bedrijf met aandacht voor het welzijn van zijn werknemers.

Wil je graag meer weten over deze job als kwaliteitslaborant? (ref.1092633) Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056 23 04 68 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Melina toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.
#1092633
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Chemie
Location
Kortrijk
Specialism
Life Sciences
Pay
Aantrekkelijk loonpakket
Ref:
1092633

Talk to a consultant

Talk to Melina Sadeghieh, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056 23 04 68