KWALITEITSMEDEWERKER VLEESINDUSTRIE

Kwaliteitsmedewerker Vleesindustrie | 1095522
Jouw nieuwe functie
Als QA medewerker sta je in voor het opvolgen van de kwaliteit. Dus door middel van controlerondes op de werkvloer zorg je ervoor dat het HACCP-plan gegarandeerd kan worden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het controleren van de preventieve maatregelen die werden bepaald door het QA team. Verder sta je in voor de communicatie met de productieverantwoordelijke en het QA team.

Jouw profiel
Voor deze job binnen kwaliteit kijkt Hays Life Sciences momenteel uit naar iemand met reeds ervaring binnen de voedingssector. Alsook ben je bekend met HACCP en heb je een eerste kennis opgedaan in verband met wetgevingen rondom voedselveiligheid. Het is belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt en geregeld in productie te vinden zal zijn. Naar persoonlijkheid toe ben je iemand met goede communicatie skills en ben je leergierig ingesteld.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de voedingsindustrie, waar je de kans krijgt om te starten in een zeer gevarieerde job met veel zin voor verantwoordelijkheid. In ruil voor jouw inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques. Dit allemaal in een vroege- en late-shift-werkrooster.

Over de organisatie
Voor een innovatief bedrijf waarbij er veel aandacht is voor duurzaamheid en voedselveiligheid zijn wij op zoek naar een kwaliteitsmedewerker die samen met zijn/haar collega’s instaat voor het kwaliteitssysteem van A-Z. Daarbij hechten ze veel belang aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Alsook wordt er ingezet op de nodige opleiding.

Solliciteer direct op deze vacature
Wil je graag meer weten over deze job als kwaliteitsverantwoordelijke? Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer met Yannice Jakubowics (Consultant Life Sciences) of solliciteer online voor deze vacature.

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website (www.hays.be) of voeg Yannice Jakubowics toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken. #1095522
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Industrie & Productie
Locatie
Kalmthout
Divisie
Life Sciences
Salaris
Afhankelijk van ervaring
Ref:
1095522

Neem contact op

Contacteer Yannice Jakubowics, de consultant die deze vacature beheert, in Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Telefoonnummer: 032012854