KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE

Tielt | quality assurance manager | firmawagen | kwaliteit | 1093364
• Bachelor of Master in een voedingsgerelateerde richting
• Kennis IFS/BRC
• Eerste relevante werkervaring

Jouw nieuwe functie
Als Quality Manager in dit voedingsbedrijf bestaat jouw takenpakket uit twee luiken. Enerzijds sta je in voor de het onderhoud en de opvolging van het kwaliteitssysteem in de verschillende fases van het productieproces. Hiervoor zorg je voor het up-to-date houden van het kwaliteitssysteem door voortdurend te zoeken naar optimalisaties en verbeteringen. Daarnaast sta je ook in voor de naleving van kwaliteitsprocedures door alle medewerkers. Verder zoek je ook voortdurend naar optimalisaties en verbeteringen. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor het hele kwaliteitsmanagementsysteem binnen de afdeling van productontwikkeling. Dit houdt in dat je de wetgeving nauw opvolgt en de benodigde documentatie voorziet omtrent productontwikkelingen. Tot slot richt je je focus op het behoud en behalen van opgelegde kwaliteitscertificaten.

Wat verwachten we van jou?
Als Kwaliteitsverantwoordelijke beschik idealiter over een Master in een voedingsgerelateerde richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring binnen de voeding. Ervaring met Food Technology is geen must, maar wel een meerwaarde. Verder bezit je een grondige kennis van IFS/BRC certificaten en beheers je de Nederlandse, Franse en Engelse taal vlot. Tot slot beschik je over een sterke dosis organisatievermogen, ben je analytisch ingesteld en houd je ervan procedures te optimaliseren.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt jou een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen. Je komt terecht in een toonaangevend, dynamisch bedrijf met een familiale cultuur. Ten slotte krijg je de opportuniteit om zelfstandig te kunnen handelen.

Over de organisatie
Samen met onze klant, een toonaangevende speler binnen de voeding met een sterke familiecultuur regio West-Vlaanderen, zijn wij vanuit Hays Life Sciences Kortrijk op zoek naar een Kwaliteitsverantwoordelijke.

Solliciteer direct op deze vacature
Wil je deel uitmaken van dit familiebedrijf in Tielt als quality assurace manager? (ref. 1093364) Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056/65.31.38 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Stephanie toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken. #1093364
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Industrie & Productie
Location
Tielt-Winge
Specialism
Life Sciences management
Pay
extralegale voordelen - Firmawagen
Ref:
1093364

Talk to a consultant

Talk to Stephanie Deman, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056653138