LABORANT DAGFUNCTIE

QC labo | chemie | dagfunctie | pasafgestudeerde komen in aanmerking | 1093549
Jouw nieuwe functie
In deze job als quality control medewerker voer je zelfstandig labo-analyses uit op grondstoffen, tussencomponenten en eindproducten. Concreet sta je in voor volgende analyses: PH metingen, densiteit, titraties, HPLC, viscositeit, microbiologie, kleurbepaling en schuimcapaciteit. Je zorgt ook voor de kalibratie en het onderhoud van de meetinstrumenten binnen het labo.
Verder interpreteer je de analyseresultaten en zorg je voor een correcte rapportering. Daarnaast onderzoek je ook de klachten en werk je verbetervoorstellen uit. Tot slot werk je samen met jouw team aan een continue verbetering van het kwaliteitssysteem.

Wat verwachten we van jou?

Idealiter beschik jij voor deze job als QC medewerker over een bachelordiploma (bio)chemie of laboratoriumtechnieken. Net afgestudeerde kandidaten komen zeker ook in aanmerking, alsook mensen met een A2 en bachelordenkniveau. Tot slot is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en proactief bent ingesteld. Voor deze functie wordt een opleidingstraject voorzien.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt een aantrekkelijk en competitief loon aan met extralegale voordelen. Je komt terecht in een dynamische en internationale onderneming waar ondernemerschap, samenwerking en innovatie belangrijk is.

Over de organisatie
Onze klant is een Internationaal groeiend en innovatief bedrijf in de regio West-Vlaanderen. Bij hun staat klantvriendelijkheid, goede relaties opbouwen en samenwerken centraal.

Wil je graag meer weten over deze job als QC laborant in regio Ieper? (ref. 1093549) Neem dan vrijblijvend contact met Melina, op het nummer 056 23 04 68 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Melina Sadeghieh toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken. #1093549
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Tijdelijk (optie vast)
Sector
Chemie
Locatie
WEST-VLAANDEREN
Divisie
Life Sciences
Salaris
competitief salaris + extra legale voordelen
Ref:
1093549

Neem contact op

Contacteer Melina Sadeghieh, de consultant die deze vacature beheert, in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefoonnummer: 056 23 04 68