LABORANT MICROBIOLOGIE

REGIO MELLE | LABORANT MICROBIOLOGIE VOEDING | WETENSCHAPPEN | BACHELOR | WISSELEND UURROOSTER | 1092479
Jouw nieuwe functie
Als laborant microbiologie voer je op dagelijkse basis microbiologische analyses uit op voornamelijk voeding- diervoeder- en waterstalen. Je staat in voor de staalvoorbereiding, analyse en interpretatie van te onderzoeken stalen. Je bent flexibel ingesteld en werkt afwisselend in een uurrooster van 10u tot 18u en van 8u tot 16u. Bovendien schrikt weekendwerk jou niet af.

Wat heb je nodig om succesvol
Idealiter behaalde je voor deze functie als laborant microbiologie in de voedingssector een bachelor farmaceutische of medische laboratoriumtechnologie (FBT / MLT), chemie, biochemie, agro- en biotechnologie of andere wetenschappen. Je bent analytisch ingesteld en hebt idealiter reeds een eerste ervaring met microbiologische handelingen. Je bent een sociaal en betrouwbaar persoon die zijn/haar werk zelf efficiënt kan indelen. Bovendien leg je de nodige nauwkeurigheid aan de dag en ga je geconcentreerd te werk.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt jou een uitdagende labo vacature aan binnen een moderne werkomgeving met een maatschappelijk relevante opdracht. Zij voorzien bovendien een uitgebreide interne opleiding. Dit groeiend labo biedt jou een veelzijdige functie op lange termijn waarin je veel zelfstandigheid krijgt. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met onder andere maaltijdcheques.

Over de organisatie
Dit bedrijf, een gerenommeerd voedingslabo in de regio Melle, biedt tal van interne doorgroeimogelijkheden en is op zoek naar een laborant microbiologie.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als laborant chemie regio Melle? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Jara Deurbroeck, consultant Life Sciences via 09 210 52 74. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1092479
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Chemie
Locatie
Melle
Divisie
Life Sciences
Salaris
Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
Ref:
1092479

Neem contact op

Contacteer Lena Van Liedekerke, de consultant die deze vacature beheert, in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefoonnummer: 092679986