LABORANT VOORBEREIDING

Voedingssector| organische analyses | Zeer aantrekkelijke verloning | regio Gent | 1092154
Jouw nieuwe functie
Als laborant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van voorbereidend analytisch werk van organische analyses. Deze omvatten onder andere het afwegen van stalen, diverse extractiemethodes, clean-up van extracten en matrices. Je komt terecht in een warm team met een passie voor wetenschap en gezondheid en veiligheid. Je werkt volgens een vast dagregime.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn.
Idealiter ben je voor deze functie in het bezit van een diploma of A2 in een wetenschappelijke richting (techniek-wetenschappen, chemie, biochemie, chemische procestechnologie, …) of heb je een STEM-opleiding gevolgd. Je bent flexibel ingesteld en kan zelfstandig jouw opdrachten organiseren binnen het team. Bovendien ben je een enthousiast en communicatief persoon die graag collega’s te hulp schiet indien nodig, maar je kan ook ordelijk en nauwkeurig te werk gaan.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt jou een veelzijdige functie op tijdelijke basis waarbij je verantwoordelijk bent voor meer dan alleen het analyseren van stalen. Dit sterk groeiend bedrijf biedt bovendien tal van groeikansen en opleidingen waardoor je ook binnen het bedrijf kan roteren tussen de uitgebreide waaier aan analyses. Voor deze functie kan je rekenen op een aantrekkelijk en competitief salarispakket.

Over de organisatie
Dit bedrijf, een multidisciplinair voedingslabo regio Gent, ligt in een filevrije omgeving en biedt een warme en familiale werkomgeving met gemotiveerde collega’s.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als laborant voorbereiding regio Gent? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Jara Deurbroeck van Hays Life Sciences op het nummer 09 210 52 74 . Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1092154
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Scientific and R&D
Location
Gent
Specialism
Life Sciences
Pay
aantrekkelijk en competitief salarispakket
Ref:
1092154

Talk to a consultant

Talk to Lena Van Liedekerke, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092679986