LOKETBEDIENDE

Antwerpen | Administratie | Logistiek | Haven | 1093392
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Haven van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Loketbediende. Als Loketbediende ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van logistieke dossiers: Je bedient de chauffeurs aan het loket en doet de input van de chauffeur gegevens; je registreert de in- en uitslagen van het stocksysteem en doet de stockopvolging- en telling; Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens en voorziet rapportering van verschillende trafieken. Daarnaast bereid je werkbonnen voor facturatie voor, verwerk je douanedocumenten en heb je telefonische contacten met klanten en opdrachtgevers. Momenteel zoeken ze 2 loketbedienden op 2 locaties, op de ene site werk je in shiften tussen 7-16u en op de andere locatie tussen 6-21u.

Jouw profiel

Idealiter heb je een eerste administratieve ervaring binnen de logistieke sector achter de rug of een logistieke opleiding op zak. Belangrijk is dat je passie hebt voor de logistieke sector en de haven. Een leergierige ingesteldheid en sterke administratieve skills zijn een must. Je bent vlot in het Nederlands en Engels, alle extra talen zijn een pluspunt. Je kan vlot werken met MS Office en leert snel nieuwe IT-systemen aan. Enige flexibiliteit in werkplanning en shiften is belangrijk. op de ene site werk je in shiften tussen 7-16u en op de andere locatie tussen 6-21u.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een gevarieerde rol met verantwoordelijkheid binnen een zeer dynamische werkomgeving. Een mooie verloning op basis van ervaring wordt aangevuld met o.a. maaltijdcheques, een verzekeringspakket en 6-adv-dagen.

Over de organisatie
Mijn klant is een provider van op maat gemaakte logistieke diensten. Het gaat om een sterk verankerde en gekende onderneming in de Haven van Antwerpen.

Solliciteer direct op deze vacature:
Ben jij de Loketbediende die wij zoeken? Solliciteer dan snel online of via mail naar joke.kuppens@hays.com #1093392
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Resumen

Tipo de oferta
Permanente
Industria
Supply Chain & Logistics
Ubicación
Antwerpen
Sector
Logistics
Salario
Bespreekbaar - PC226
Ref.:
1093392

Hablar con un consultor

Hablar con Joke Kuppens, la persona que lleva esta posición,, que se encuentra en la oficina de Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Teléfono: 03 202 79 74