MANAGEMENT ASSISTANT ADVOCATENKANTOOR

Regio Gent | Administratieve ondersteuning | Nederlands | Advocatenkantoor | Doorgroeimogelijkheden | 1093043
Jouw nieuwe functie
Je bent als management assistant verantwoordelijk voor het bieden van de nodige ondersteuning aan één advocaat en ben je back up voor het volledige kantoor waarbij je instaat voor het agendabeheer, het regelen van zakenreizen en het opvolgen van de procedurekalender. Je volgt voor hen de dagelijkse administratie op en zorgt voor een correcte verwerking van de gegevens. Hierbij doe je de volledige opvolging van de juridische dossiers van A tot Z. Als management assistant ben je verantwoordelijk voor het beheer van de mailbox en je behandelt alle inkomende telefonische oproepen. Je wordt ook ingeschakeld voor het opmaken van contractvoorstellen, presentaties en rapporten.

Jouw profiel
Als management assistant beschik je over een bachelordiploma of je bent gelijkwaardig door ervaring. Kennis van de juridische sector is een troef, maar grote interesse is ook belangrijk. Je spreekt Nederlands. Je bent communicatief en gaat nauwgezet te werk. Je stelt je flexibel op en bent organisatorisch sterk.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt een uitdagende job binnen een dynamisch team. Je werkt voltijds in 40-urenweek vanuit Gent met de mogelijkheid tot thuiswerk en een glijdend urenstelsel. Hiervoor ontvang je een marktconform loon met tal van voordelen. Daarnaast krijg je ook heel wat doorgroeimogelijkheden.

Over de organisatie
Onze klant, die werkt vanuit Gent, is een groeiend advocatenkantoor waar een familiale en dynamische sfeer hangt.

Solliciteer voor deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Management Assistant te Gent? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Julie Stofferis op 09/269.25.42. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden #1093043
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Legal
Location
Gent
Specialism
PA and Secretarial
Pay
2400 - 3700 + voordelen
Ref:
1093043

Talk to a consultant

Talk to Julie Stofferis, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092692542