MANAGEMENT ASSISTANT DUURZAAMHEID

Regio Waasland | Management Assistant | Nederlands - Frans | Duurzaamheid | Competitieve verloning | 1092013
Jouw nieuwe functie
Als Management Assistant duurzaamheid Waasland ondersteun je het managementteam waarbij je instaat voor het opmaken van presentaties, het voorbereiden van meetings en andere administratieve ondersteuning. Je neemt de notulen van de vergaderingen en gaat vervolgens analytisch te werk met verschillende dossiers i.v.m. duurzaamheid waarbij je instaat voor de controle en opvolging van de procedures. Als management assistant sta je in voor het travel management en ondersteun je in het organiseren van evenementen.

Jouw profiel
Als Management Assistant duurzaamheid beschik je over een bachelordiploma of je hebt reeds relevante ervaring in een gelijkaardige rol. Je hebt een goede kennis van MS Office. Je beschikt over een zeer goede kennis van Nederlands en Frans. Je hebt een affiniteit met duurzaamheid. Je bent communicatief en weet proactief zaken georganiseerd te houden. Je bent betrouwbaar en gaat steeds gestructureerd te werk.

De arbeidsvoorwaarden
Voor de job van Management Assistant duurzaamheid te Waasland word je een aantrekkelijk salaris en ruim pakket van extralegale voordelen aangeboden. Je krijgt verschillende kansen binnen het bedrijf om jezelf te ontplooien en jezelf verder te ontwikkelen. Thuiswerk is mogelijk.

Over de organisatie
Onze klant is een sterk, dynamisch internationaal bedrijf, met een aangename bedrijfscultuur. Je komt terecht binnen een grote bouwgroep waarbij je deel uitmaakt van het team dat instaat voor duurzaamheid binnen het bedrijf.

Solliciteer voor deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Management Assistant te Waasland? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Julie Stofferis op 09/269.25.42. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden #1092013
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Property & Real Estate
Location
Temse
Specialism
Office Administration
Pay
Competitieve verloning aangevuld met voordelen
Ref:
1092013

Talk to a consultant

Talk to Julie Stofferis, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092692542