MEDEWERKER MEDISCHE STALEN

Regio Gent | Sample Handling | Secundair ASO/TSO/BSO | Dagfunctie | 1092595
Jouw nieuwe functie
Als medewerker medische stalen sta je in voor de verwerking van inkomende stalen. Je takenpakket bestaat onder andere uit: ontvangen van de afgenomen stalen, controle en registratie van de afgenomen stalen, verzending klaar maken van de stalen om deze naar labo’s te sturen, … Na de testen in de labo’s zal je de stalen terug ontvangen en stockeren in diepvriezers op locatie. Je staat ook in voor het vernietigen van de stalen na de juiste stockage termijn en help je mee in de ondersteunende administratie. Je werkt in rotatie van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn
Als medewerker medische stalen beschik je over een diploma secundair onderwijs ASO, TSO of BSO. Je bent een stipt en accuraat persoon die zelfstandig kan werken. Verder spreek je Nederlands en schrikt routine en weekendwerk jou niet af.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je krijgt een functie met een maatschappelijk relevante opdracht in een dynamische omgeving waar initiatief en samenwerking wordt aangemoedigd. De organisatie hecht belang aan het verder ontwikkelen van jouw vaardigheden en carrière. Verder kan je rekenen op marktconforme verloning aangevuld met maaltijdcheques van €8.

Over de organisatie
Onze klant in het Gentse is een snel groeiende internationale onderneming die zowel kleinschalige als grootschalige klinische onderzoeken uitvoert die maatschappelijk relevant zijn. Je kan er na verloop van tijd horizontaal en eventueel ook verticaal doorgroeien, afhankelijk van jouw interesses.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als medewerker medische stalen regio Gent? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Jara Deurbroeck, consultant Life Sciences via 09 210 52 74 of solliciteer snel online. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1092595
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Scientific and R&D
Location
Gent
Specialism
Life Sciences
Pay
Marktconforme verloning aangevuld met maaltijdcheques
Ref:
1092595

Talk to a consultant

Talk to Lena Van Liedekerke, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092679986