MEDEWERKER VERZEKERINGEN PRODUCTIE

Drongen | Medewerker verzekeringen | Eerste ervaring | Productie ondernemingen | Insurance | 1092965
Jouw nieuwe functie
In de job als Medewerker verzekeringen krijg je een gevarieerd takenpakket met focus op ondernemingsklanten (voornamelijk kmo’s). Je zal offertes opmaken en bespreken, polissen opmaken, klantendossiers up-to-date houden in Brio en eventueel ook schadegevallen opvolgen. Je voert klantengesprekken met bestaande klanten rond nieuwe aanvragen, wijzigingen, herbekijken van het verzekeringspakket,… Indien je eerder commercieel bent ingesteld, mag je naast de klantengesprekken ook meer focussen op het verder uitbouwen van de klantenportefeuille.

Jouw profiel
Om voor deze job als Medewerker verzekeringen in aanmerking te komen, behaalde je een hoger diploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Verder kan je reeds een eerste ervaring in verzekeringen voorleggen. Je bent dan ook in het bezit van de nodige attesten om advies te mogen geven aan klanten. Kennis van het pakket Brio is een troef.
Verder ben je leergiering en leer je snel nieuwe dingen aan. Je bent communicatief, klantgericht en collegiaal ingesteld.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een job aan als Medewerker verzekeringen in een modern kantoor met een jong en dynamisch team. Een interne opleiding is voorzien.
In ruil voor je inzet en ervaring mag je rekenen op een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals netto onkostenvergoeding, wagen met tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een bonus op kantoorniveau.
Het kantoor hanteert flexibele werkuren en de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Het is mogelijk om zowel voltijds als 4/5e te werken.

Over de organisatie
Onze klant is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar en daarnaast ook bankagent met 2 vestigingen in het Gentse. In dit professioneel kantoor wordt zoveel mogelijk digitaal gewerkt om zo een optimale klantenservice te bieden. Het huidige team telt 8 mensen en streeft dagelijks naar een persoonlijke en kwaliteitsvolle aanpak. Ter uitbreiding van het dynamisch team zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een Medewerker verzekeringen.
Heb je reeds ervaring in productie (en/of schade) en wil je hierin verder groeien bij een professioneel kantoor? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

Solliciteer direct op deze vacature
Kan deze boeiende job als Medewerker verzekeringen bij een verzekeringsmakelaar regio Drongen jou aanspreken? Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening.
Wil je graag meer info? Contacteer Lien Vanquickenborne van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)9 267 99 87.
Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be
Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. #1092965
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Verzekering
Location
Drongen
Specialism
Banking and Insurance management
Pay
Een aantrekkelijk loon met oa firmawagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverz...
Ref:
1092965

Talk to a consultant

Talk to Lien Vanquickenborne, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092331183