MEDICAL REPRESENTATIVE - PHARMA

Medisch vertegenwoordiger | Nederlands | 6 months project | farmaceutisch | 1092617
  • Medisch Vertegenwoordiger (6 maanden project)
  • Uitstekend niveau Nederlands en Engels
  • Projecten gelegen in Vlaanderen

Voor een van onze opdrachtgevers, een bekend farmaceutisch bedrijf, is HAYS Sales & Marketing op zoek naar meerdere Medisch Vertegenwoordigers.


Als Accountmanager word je, afhankelijk van je profiel, aangesteld in een andere divisie. Je onderschrijft allround commerciële functies. Je werkt voor specifieke producten van de merken. Je bent verantwoordelijk voor het bezoeken van enkele producten die in focus zijn. Het kan voorkomen dat je ook verantwoordelijk bent voor de lancering van een nieuw product. Je hebt ervaring met het bezoeken van artsen en het bespreken van commerciële afspraken met hen. Idealiter heb je al een gevestigd netwerk in de regio waar je vandaan komt. Je werkt voor een project van 6 maanden.

De ideale kandidaat heeft een diploma op wetenschappelijk gebied of kan succesvolle ervaring op farmaceutisch gebied aantonen. Je hebt minimaal een eerste ervaring als medisch vertegenwoordiger. Je hebt een commerciële geest en een sterk denk- en redeneervermogen. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt.

Onze klant biedt de mogelijkheid om deel uit te maken van een internationaal bedrijf dat toonaangevend is in zijn markt. Het is een visionair bedrijf dat nadenkt over het produceren van performante producten in een complexe industrie. Voor deze functie krijg je een vast salaris, een aantrekkelijk bonussysteem, een firmawagen en alle extralegale voordelen.

Interesse in deze baan? Solliciteer online of neem contact op met Andréa Mubiayi van Hays Brussels via andrea.mubiayi@hays.com #1092617
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Contract
Industry
Gezondheidszorg & Medische diensten
Location
Gent
Specialism
Technical Sales
Pay
Very attractive salary package !
Ref:
1092617

Talk to a consultant

Talk to Andréa Mubiayi, the specialist consultant managing this position, located in Brussels
Hays Brussels, Avenue Louise 326

Telephone: 02 541 16 53

  • Accounts Senior

    Accounts Senior - Sandwich
    SandwichDependent on experience