ONDERHOUDSTECHNIEKER AUTOMOTIVE

Gent | Onderhoudstechnieker | Technische opleiding | 1084958
Jouw nieuwe functie
In deze job als Onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor preventief en curatief onderhoud aan de productie- en magazijninstallaties om zo de continuïteit van de productie te garanderen. Je lost problemen op betreffende elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, sturing van de machines, etc. Bovendien analyseer je terugkerende problemen en werk je verbetervoorstellen uit. Daarbovenop sta je in voor de nodige administratie zoals het registreren van problemen en hun oplossingen, het maken van instructies, etc.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor de job onderhoudstechnieker heb je een technische opleiding genoten of heb je relevante ervaring opgebouwd. Je hebt een basiskennis van elektriciteit, mechanica, pneumatica en hydraulica. Kennis en ervaring met PLC zijn pluspunten. Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en minimum een gemiddelde kennis Engels. Je kan zelfstandig je werk organiseren en je hebt zin voor verantwoordelijkheid en initiatief. Je werkt in 2 ploegen en je bent bereid om regelmatig in het weekend te werken of tijdens de collectieve sluitingen.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een fulltime job aan binnen een internationale onderneming waarvoor je een aantrekkelijk salarispakket krijgt in functie van jouw ervaring.

Over de organisatie
Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta.

Interesse in deze functie van Onderhoudstechnieker Automotive te regio Gent?
Solliciteer dan snel online!
#1084958
Wil je meer informatie of wil je andere jobs binnen dit bedrijf bekijken? Surf dan naar de gespecialiseerde rekruteringswebsite./jobs/volvo/index.html
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Contracting / Freelance
Sector
Automotive
Locatie
Gent
Divisie
Engineering
Salaris
Een aantrekkelijk salarispakket
Ref:
1084958

Neem contact op

Contacteer Lando Bassimon, de consultant die deze vacature beheert, in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefoonnummer: 092661195