ONDERSCHRIJVER LIABILITY

Antwerpen/ Internationale verzekeraar/ Groeimogelijkheden/ Mooie voordelen | 1091458
Jouw nieuwe functie

Als Onderschrijver Liability ga je enerzijds instaan voor het analyseren van verzekeringsrisico’s waarna je de voorwaarden voor de polis gaat bepalen. Vervolgens ga je de offerte uitbrengen en de polis onderschrijven. Anderzijds sta je in voor het opbouwen en onderhouden van een sterke band met de makelaars.

Jouw profiel

De ideale kandidaat voor de functie van Onderschrijver Liability heeft een bachelordiploma op zak en minstens 2 jaar ervaring als Onderschrijver Liability. Verder ben je nauwkeurig ingesteld, ben je communicatief en een echte teamplayer. Je komt terecht in een internationale omgeving, dus een woordje Engels spreken is een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Onze klant is een Internationale verzekeringsspeler. Je komt terecht in een groeiend en evoluerend bedrijf mét familiale sfeer in een veelzijdige functie waar je kan doorgroeien en de nadruk ligt op zelfontwikkeling. Je ontvangt een mooi marktconform brutosalaris aangevuld met extralegale voordelen zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een bonus, … Dankzij een glijdend uurrooster kan je amper nog te laat op het werk zijn! Telewerken behoort bij hen ook zeker tot de mogelijkheden.

Solliciteer nu!
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Onderschrijver en ben je op zoek naar een job waarin je kan groeien? Contacteer me dan meteen! #1091458
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Verzekering
Location
Antwerpen
Specialism
Insurance
Pay
Aantrekkelijk loon, aangevuld met het volledige pakket aan voordelen!
Ref:
1091458
Closing date
20 Feb 2023

Talk to a consultant

Talk to Glynnis Testelmans, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014395671