OPERATIONEEL AANKOPER

Malle | Operationeel Aankoper | Analytisch | Dynamische kmo | 1094169
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, een groothandel in bouwgereedschappen en specialiteiten, is Hays op zoek naar een Operationeel Aankoper. Als Operationeel Aankoper ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de aankoopafdeling bij het assortimentsbeheer en bij de contacten met de verschillende leveranciers. Je staat in voor de lancering en opvolging van nieuwe artikelen, d.w.z. dat je nieuwe artikels aanmaakt, voorraad bepaald etc. Verder volg je de levenscyclus van producten en assortimenten op, sta je in voor statusaanpassingen van de artikelen en volg je de min-max voorraadniveaus op. Daarnaast ondersteun je de vertegenwoordigers bij speciale vragen van de klant; bv. Omtrent maatwerk of product buiten assortiment en onderhoud je operationeel-commerciële contacten met de leveranciers

Jouw profiel
Voor onze klant is Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die beschikt over een eerste ervaring of iemand die net een diploma behaald. Daarnaast ben je iemand analytisch en nauwkeurig. Verder ben je administratief sterk en denk je mee over hoe verbeteringen kunnen aangebracht worden. Tot slot ben je iemand vlot in het Nederlands is en een mooie kennis van het Engels en Frans heeft.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht bij een dynamische waar je de ruimte krijgt om te groeien qua taken. Daarnaast voorziet onze klant voor deze functie een mooie verloning met enkele extralegale voordelen.

Over de organisatie
Onze klant is een gevestigde waarde in Malle en is actief in bouwgereedschappen en specialiteiten.

Solliciteer direct op deze vacature:
Ben jij de Operationeel Aankoper dat wij zoeken? Stuur dan snel jouw cv door naar joel.peersman@hays.com of solliciteer online!
#1094169
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Supply Chain & Logistics
Location
Malle
Specialism
Purchasing
Pay
Mooie verloning + extralegale voordelen
Ref:
1094169

Talk to a consultant

Talk to Joel Peersman , the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 0478703309