OPERATIONELE LEIDINGGEVENDE

Gent | Operationele Leidinggevende | Bachelor | Logistieke-omgeving | Leidinggevende capaciteiten | 1092636
Jouw nieuwe functie
Als operationele leidinggevende ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van logistieke of productieprocessen. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en motiveren van je medewerkers zodat je samen met hun de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de werknemer.

Jouw profiel
Voor deze job als operationele leidinggevende beschik je over een bachelordiploma, er is geen ervaring vereist. Naast het Nederlands heb je een uitstekende kennis van het Engels. Leiding geven zit in jouw natuur waardoor je sterk bent in het coachen, inspireren en motiveren van een team. Verder ben je sterk in het plannen, organiseren en optimaliseren van werkactiviteiten. Je bent een echte teamspeler met een gezonde gedrevenheid om continu te verbeteren.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een voltijdse job aan binnen een internationale onderneming. Je komt terecht in een aangename werksfeer bij een team waarvan je veel kan bijleren. Je ontvangt een competitieve verloning aangevuld met een transportvergoeding en maaltijdcheques.

Over de organisatie
Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta.

Interesse in deze functie van Operationele Leidinggevende te regio Gent?
Solliciteer dan snel online!
#1092636
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Resumen

Tipo de empleo
Temporal
Industria
Supply Chain & Logistics
Lugar
Gent
Sector
Logistics
Salario
Een aantrekkelijk salarispakket
Ref.:
1092636

Hablar con un consultor

Hablar con Gaelle De Wulf, la persona que lleva esta posición,, que se encuentra en la oficina de Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Teléfono: 092661199