ORDER & DELIVERY

Zaventem | Customer Service | Automotive sector | NL-FR-EN | 1092541
Jouw nieuwe functie

Voor onze klant in Zaventem is Hays op zoek naar een Customer Service medewerker die zo snel mogelijk kan opstarten.

Als Customer Service medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor de bestellingen van de wagens tot en met de facturatie. Je zal daarbij instaan voor de opvolging van verschillende dossiers. Hierbij zal je gegevens moeten controleren, opvragen en invoeren in het systeem. Verder ga je veel contact hebben met garages om de bestellingen verder op te volgen.

Jouw profiel

Voor deze job zoeken we iemand die kennis heeft van zowel het Nederlands als het Frans. Kennis van het Engels is een troef. Ben jij iemand nauwkeurig en georganiseerd, dan ben jij de persoon die we zoeken! Verder is een eerste ervaring in het administratieve een groot pluspunt. Als je interesse hebt in de autowereld, is dit de perfecte job voor jou!

De arbeidsvoorwaarden

We bieden je een interessante administratieve job aan in een leuk internationaal bedrijf en bekende automotive speler. Daarnaast biedt onze klant een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen:

  • Maaltijdcheques;
  • Thuiswerkvergoeding;
  • Cafetariaplan;
  • Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.

Je werkt met flexibele uren, waarbij een dag begint tussen 7u30 en 9u30 en eindigt tussen 16u30 en 19 uur. Je werkt in een 40-urenweek waardoor je bovenop de 20 wettelijke verlofdagen nog eens 12 adv-dagen hebt. Thuiswerk is mogelijk vanaf het vast contract.

Over de organisatie

Je komt terecht in een internationale firma met een topsfeer op de werkvloer. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in een ondersteunende en dynamische omgeving. Verder zijn er doorgroeimogelijkheden in de firma.

Solliciteer op deze vacature

Interesse in deze job? Of wil je meer informatie over een andere vacature?
Solliciteer dan via onderstaande knop. #1092541
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Automotive
Location
Diegem
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen
Ref:
1092541

Talk to a consultant

Talk to Olivia Van Soest, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 022066842