PLANNER TECHNIEKERS

Herentals | Planner techniekers | Dynamische omgeving | Firmawagen | Vroege opstart | Kmo | 1092857
Samen met onze klant, een bouwbedrijf in de Kempen, zijn wij op zoek naar een ervaren planner met wat technische affiniteit.

Jouw nieuwe job
Als planner zal jij instaan voor de ondersteuning van drie werfleiders in allerhande administratieve taken en het aansturen van een 60-tal techniekers. Dit kan gaan over de administratieve verwerking in hun ERP-systeem, voorraadbeheer van materialen en een stuk wagenparkbeheer. Jouw hoofdtaak bestaat uit de planning opmaken voor deze techniekers zodat alles op rolletjes kan verlopen op de werven. Verder zal je ook veel telefonisch contact hebben met werkkrachten op de werf om de stand van zaken te bespreken. Bij het opmaken van de planning zal jij rekening moeten houden met ieders noden zodat iedereen op de juiste moment op de juiste plaats is. Aan afwisseling en uitdaging geen gebrek in deze job!

Jouw profiel
Je hebt reeds gewerkt als planner of hebt een soortgelijke ervaring opgedaan. Verder ben je iemand met een sterk technisch inzicht of affiniteit heeft met het technische. Jij staat stevig in je schoenen en kan steeds het overzicht bewaren. Verder is het geen probleem voor jou om in een dynamische en steeds evoluerende omgeving te werken. Je kan snel schakelen en weet het hoofd koel te houden om zo de gepaste oplossing te vinden voor elke uitdaging. Bovendien ben je proactief ingesteld en weet je vlot en correct te communiceren in het Nederlands en heb je een basiskennis van het Engels. Ten slotte kan je vlot overweg met Excel en heb je bij voorkeur kennis van een ERP-systeem.

De arbeidsvoorwaarden

Aan deze uitdagende job is een mooi salarispakket verbonden met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een firmawagen indien gewenst. Je zal tewerkgesteld worden in een 40-urensysteem met 12 extra adv-dagen, wat je work-life balance ten goede komt! Verder volgt onze klant in grote lijnen ook het bouwverlof. In deze functie zoeken we iemand die kan beginnen tussen 6u30 en 7u ’s morgens, een vroege vogel dus!

Over jouw nieuwe werkgever
Onze klant is gevestigd in regio Herentals en ideaal bereikbaar met de wagen. Je komt hier terecht in een kmo-omgeving, waar je deel uitmaakt van een jong en dynamisch team. Teamspirit en collegialiteit staan hier centraal en persoonlijk initiatief en betrokkenheid typeren hier de medewerkers.

Solliciteer meteen

Is deze job jou op het lijf geschreven? Stel vandaag nog jouw kandidatuur online of via phoenix.dejonghe@hays.com #1092857
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Construction
Localisation
Herent
Spécialité
Office Administration
Salaire
Mooi salarispakket aangevuld met voordelen!
Réf.:
1092857

Contactez-nous

Parlez à Phoenix De Jonghe, en charge de cette offre, située à Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Téléphone: 014 48 03 67