PLANNINGSMEDEWERKER TECHNIEKERS

Diegem| Planner techniekers | Nederlands en Frans |Internationaal bedrijf | Interim optie vast | 1091748
Jouw nieuwe functie
Als Planner zal je in eerste instantie de storingsmeldingen bij klanten registreren, verwerken en opvolgen. Nadien ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de technische interventies rekeninghoudend met de urgentie, afstand, type toestel en type klant. Hiervoor zorg je voor de tijdige bestelling van de onderdelen voor deze herstellingen. Tijdens dit proces heb je regelmatig contact met de klanten om dit verder op te volgen en op de hoogte te houden als er last minute wijzigingen gebeuren.

Jouw profiel
Voor deze job als Planner zoekt Hays iemand die vlot communiceert in het Nederlands en Frans. Je beschikt over een middelbaar diploma en je kan bij voorkeur een eerste relevante werkervaring als planner of dispatcher voorleggen. Daarnaast heb je graag telefonische contacten met klanten en ben je oplossingsgericht. Je bent organisatorisch sterk, kan goed multitasken en hebt een sterk geografisch inzicht. Tenslotte ben je leergierig waardoor je snel dingen oppikt en gemakkelijk met verschillende computersystemen overweg kan. Ervaring met Siebel of Oracle is een sterk pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze job als Planner bieden ze vanaf de start een aantrekkelijke verloning aan met maaltijdcheques van 7 euro per dag. Openbaar vervoer is 100% terugbetaald. Tenslotte ontvang je ook een vast contract na een succesvolle interimperiode.

Over de organisatie
Onze klant is een bekend bedrijf uit Diegem actief in de IT sector en zoekt extra ondersteuning op hun planning. Je komt terecht in een team 4 planners die verantwoordelijk zijn voor een specifieke regio. Je werkt 39 uren per week waardoor je jaarlijks recht hebt op 12 adv-dagen. De werkuren zijn flexibel te kiezen en na een grondige opleiding is er 2 dagen thuiswerk mogelijk. Doorheen heel jouw loopbaan worden verschillende opleidingen aangeboden en hechten zij veel belang aan de ontwikkeling van hun medewerkers.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze job als planner bij een internationaal bedrijf uit Diegem met doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan snel via onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Office Support kan je ook contact opnemen met Stijn Alens op 02/709.84.38.
#1091748
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Tijdelijk (optie vast)
Sector
Technology & ICT
Locatie
Diegem
Divisie
Customer Service and Call Centre
Salaris
Aantrekkelijke verloning met maaltijdcheques en 12 adv-dagen
Ref:
1091748

Neem contact op

Contacteer Stijn Alens, de consultant die deze vacature beheert, in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telefoonnummer: 027098438