PRODUCTIELEIDER

Brugge | Productieleider | Technisch Diploma | Automotive | People Manager | 1092895
  • Brugge
  • Productieleider
  • Technisch diploma
  • People Manager
  • Automotive

Jouw nieuwe functie

Als Productieleider ben je verantwoordelijk voor een team van 15 medewerkers (dagwerk). Via een realistische planning en goede opvolging zorg je voor de gevraagde output van toestellen die aan hoge kwaliteitsnormen voldoen. Je ondersteunt en stuurt bij waar nodig maar je zorgt ook voor een goede informatiedoorstroming en wisselwerking omtrent vooruitzichten, uitval, veiligheid en kwaliteit, processen en werkinstructies. Dankzij deze betrokkenheid werk je samen met jouw team continu aan verbeterprojecten. In deze job is ook het luik coachen en people management belangrijk zoals het voeren van feedbackgesprekken. Je rapporteert aan een line manager.

Wat verwachten we van jou?
Hays Engineering zoekt voor deze job iemand met een technisch masterniveau. Je mag een young potential zijn. Je bent een sterke People Manager en getuigt van een mensgerichte aanpak. Je bent pragmatisch en empathisch ingesteld, wat ervoor zorgt dat je impact en respect genereerd. Dit alles in combinatie met het feit dat je organisatorisch, stressbestendig, flexibel en oplossingsgericht bent, zorgt ervoor dat je deze job perfect kan uitvoeren. Jouw kennis Nederlands en Engels is goed.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een stabiel internationaal bedrijf en een gemotiveerd team, waar er veel ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Dit in combinatie met een markt conform salaris met extra legale voordelen, gerelateerd aan uw ervaring.

Over de organisatie
Dit is een internationaal automobiel bedrijf met projecten wereldwijd. Je werkt telkens projectmatig. Binnen dit bedrijf is er ook een mogelijkheid tot interne mobiliteit als je naar het buitenland wil gaan. Dit bedrijf is natuurlijk ook bezig met groener, leaner en innovatiever te worden en zijn dan ook flexibel in verband met thuiswerk en verlof.

Solliciteer op deze vacature
Wil je je carrière als productieverantwoordelijke verder uitbouwen bij een internationaal bedrijf? Reageer online of neem telefonisch contact op met Amber Vyncke van HAYS Engineering via 056 65 36 14
#1092895
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Automotive
Location
Brugge
Specialism
Engineering
Pay
een markt conform salaris met extra legale voordelen
Ref:
1092895

Talk to a consultant

Talk to Amber Vyncke, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056 65 36 14