PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE

Productieverantwoordelijke | machines/montage | coachen, plannen en organiseren, werking optimaliseren
Jouw nieuwe functie
Als productieverantwoordelijke neem je de lead van een montageafdeling met +/- 20 monteurs en enkele collega-ingenieurs die je ondersteunen. Het is belangrijk dat je zelf voldoende op de werkvloer komt voor het ondersteunen en coachen van jouw team, het opvolgen van de lopende zaken en gepast in te grijpen ingeval van problemen. Je vertaalt de masterplanning naar een efficiënte productieplanning, zorgt voor duidelijke instructies en samen met de procesingenieur neem je acties om de workflow te vereenvoudigen. Je neemt de leiding over een eerste productiereeks bij de lancering van een nieuwe machine en ook bij het implementeren van speciale projecten ben je projectleider waarbij je een projectteam aanstuurt. Verder geef je input en neem je initiatieven om het maximum te halen uit tools en IT-systemen. In deze job is het ‘people’-luik een belangrijk onderdeel van de job net als goede communicatie en samenwerking met andere afdelingen. Je rapporteert aan de productiemanager.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor de job van productieverantwoordelijke zoekt Hays Engineering bij voorkeur een ingenieur/bachelor met relevante leidinggevende ervaring in de maakindustrie, machinebouw, montage/assemblage…. Je bent een peoplemanager die zijn/haar mensen weet te motiveren en te (bege)leiden. Daarnaast beschik je over een goed organisatietalent en analytisch inzicht dat je weet te vertalen naar efficiënte oplossingen. Deze job vereist iemand die leiderschap durft opnemen maar die evenzeer constructief in teamverband kan functioneren. Een vlot gebruik van IT-tools is noodzakelijk, kennis van ERP is een troef.

Wat krijg je hiervoor terug?
Voor deze brede verantwoordelijkheid kan je op de nodige autonomie en support rekenen. Het bedrijf weet het belang van de functie en jouw veelzijdigheid naar waarde te schatten en voorziet dan ook een mooi salarispakket.

Over de organisatie
Onze klant in regio Roeselare is een belangrijk assemblagebedrijf voor complexe machines en voorziet de komende jaren een serieuze groei terealiseren. Het bedrijf kenmerkt zich door een open mentaliteit en grote betrokkenheid van de top van het bedrijf tot op de werkvloer. Vanuit een out-of-the-box denken en een positief kritische geest groeien hier nieuwe ontwikkelingen.

Solliciteer direct op deze vacature
Combineer je als ingenieur de juiste people skills met organisatorisch talent? Stuur jouw cv naar Leen Bekaert van Hays Engineering of neem contact op via 056 230 460. Discretie verzekerd!
#1091415
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Industrie & Productie
Locatie
REGIO ROESELARE
Divisie
Plant and Operations management
Salaris
Je kan rekenen op een mooi salarispakket.
Ref:
1091415

Neem contact op

Contacteer Leen Bekaert, de consultant die deze vacature beheert, in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefoonnummer: 0478738059