PROJECTCOORDINATOR SOCIALE HUISVESTINGSMAATSCHAPPIJ

Bachelor of Master Bouw | Coördinatie nieuwbouw & verbouwdossiers | Praktijkervaring | 36 dagen verlof
Bachelor of Master Bouwkunde of gelijkwaardig | Coördinatie nieuwbouw en verbouwdossiers | Relevante praktijkervaring | 36 dagen verlof, geen overwerk

Over je nieuwe functie

Als projectcoördinator bij deze sociale huisvestigingsmaatschappij bestaat je functie hoofdzakelijk uit drie luiken:
• Je staat in voor de technische en administratieve voorbereiding van ieder bouwdossier. Je bekijkt en controleert architectuurplannen met het VMSW en de stad om te checken of het ontwerp voor het bouwproject aan alle voorwaarden voldoet. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp, kijk je het aanbestedingsdossier na. Jouw collega zal contracten afsluiten met de weerhouden aannemers. Zelf werk je planningen uit ter opvolging van alle lopende projecten en ga je op zeer regelmatige basis op werfbezoek om de kwaliteit en timing van de uitvoering te controleren.
• Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging en bijsturing van het globale onderhoudsplan van het patrimonium.
• Tot slot volg je acute en minder acute renovatiewerken op die gesignaleerd worden door de toezichters. Dat zijn werkzaamheden die niet door eigen arbeiders kunnen worden uitgevoerd. Het is dus aan jou om die werken ter plaatse in te schatten, te budgetteren en uit te besteden.

Jouw profiel

Als projectcoördinator heb je voorkeur een bachelor- of masterdiploma Bouwkunde of voldoende relevante praktijkervaring om alle werken zelfstandig te kunnen coördineren. Qua persoonlijkheid ben je een assertieve en communicatieve persoon die overweg kan met overheidsprocedures. Courante pc-vaardigheden (zoals het gebruik van Office) zijn noodzakelijk voor de administratieve kant van de job.
Wat krijg je hiervoor terug?
Deze werkgever kent een moderne bedrijfscultuur en staat meer dan ooit garant voor werkzekerheid, uiterst gunstige werkuren, korte werkdagen in de zomer en 36 dagen verlof. Je krijgt als projectcoördinator een zeer gevarieerd takenpakket, gekoppeld aan grootste bouwprojecten, en je krijgt dus een ruime verantwoordelijkheid. In dit hechte team heerst een familiale sfeer. Je kan er rekenen op een grondige begeleiding van je collega en overste tijdens de eerste maanden. Je krijgt als projectcoördinator een mooi salarispakket afhankelijk van je anciënniteit en studieniveau.

Over de organisatie

Onze klant is een privaatrechtelijke werkgever die in een nauw wetgevend kader opereert, met een 30-tal vaste medewerkers, gevestigd aan de kust. Ze hebben al meer dan 1800 wooneenheden in portefeuille en momenteel staan er nog 120 extra in nieuwbouw op agenda. Ook heeft deze firma 500 units in de pipeline voor zware renovatie.

Solliciteer nu voor deze functie

Is deze vacature als projectcoördinator iets voor jou? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk, of solliciteer online of bel op het nummer 0498/176691. #1091574
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
West Flanders
Specialism
Construction Management
Pay
Bruto volgens profiel + diverse extra-legale voordelen
Ref:
1091574

Talk to a consultant

Talk to Lies Hooghe, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 0498 17 66 91