PROJECTMANAGER BIJ PROJECTONTWIKKELAAR

Job bij bouwpromotor van zeer gevarieerde residentiële bouwprojecten
Projecten regio West-, Oost-Vlaanderen | Projectcoördinator | Bouwpromotor | Residentiële Bouw, zeer gevarieerd | Uitvoering vnl. dmv hoofdaannemer I Zelfstandig statuut kan

Jouw nieuwe functie

Als projectmanager verzorg je de voorstudie van nieuw bouwdossiers; meetstaten, lastenboeken, plannen bekijken en waar nodig optimaliseren in overleg met architect. Vervolgens stuur je gedetailleerde offerte-aanvragen uit naar vnl. hoofdaannemer, soms onderaannemers.
Je contracteert de weerhouden partners in overleg met directie, organiseert startvergadering met alle betrokkenen en houdt nauwgezet de planning en budget bij. Wanneer het bouwproject in uitvoering is, coördineer je het project t.e.m. de oplevering. Je werkt vnl. samen met klasse 8 aannemers die de volledige verantwoordelijkheid over de uitvoering en klantenbegeleiding krijgen. Je bezoekt regelmatig de werf ter controle van kwaliteit en veiligheid en leidt de werfvergaderingen. Tot slot sta je in nauw contact met de klantenbegeleider/s om zicht te hebben op alle meerwerken.

Jouw profiel


Voor deze functie ben je idealiter een Bachelor of Master Bouw of Architect met min. 5 jaar ervaring als werfleider of projectleider in woning- of appartementsbouw. Men mikt op een enthousiaste persoonlijkheid met gezond verstand, communicatief en sterk in planning en organisatie.
Je kan vlot werken in Excel en planlezen in Autocad. Je past in een functie waarbij je 70% van je tijd op kantoor werkt.

Wat krijg je hiervoor terug?


Je komt terecht in een uiterste boeiende omgeving bij een werkgever die topkwaliteit nastreeft. Er heerst een ondernemerscultuur waar initiatief aangemoedigd wordt. Uiteraard word je beloond met een mooi salarispakket inclusief bedrijfswagen en extralegale voordelen. Iemand die liever onder zelfstandig statuut werkt, kan ook solliciteren mits fulltime engagement. Je krijgt grote verantwoordelijkheden waarbij je sterk kan groeien op financiëel vlak als in functie. Je werkt nauw samen met de directie.

Over de organisatie

Onze klant is een projectontwikkelaar die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van karaktervolle en kwalitatieve residentiële projecten, soms eens kantoren in West- en Oost-Vlaanderen. Er zit enorm veel variatie in hun gebouwen – mikken op verschillende klasses en bouwstijlen in functie van locatie.


Solliciteer nu voor deze functie


Interesse in deze vacature van projectmanager bij een projectontwikkelaar regio Sint-Martens-Latem? Solliciteer online of contacteer Lies Hooghe van Hays Construction op het nummer 0498 17 66 91. #1091824
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Property & Real Estate
Locatie
Sint-Martens-Latem
Divisie
Construction Management
Salaris
Mooi loonspakket of zelfstandig statuut
Ref:
1091824

Neem contact op

Contacteer Lies Hooghe, de consultant die deze vacature beheert, in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefoonnummer: 0498 17 66 91