PROJECTMANAGER GEMENGDE BOUWPROJECTEN VANUIT VAN MARCKE

Uitzondelijk mooie job vanuit de bouwheer waar alle expertises van de bouw samenkomen!
Projectcoördinator voor controle op hoofdaannemer/ Master Bouwkunde of Ingenieur Architect met min. 5 jaar ervaring als projectleider, -manager, -coördinator / Gemengde bouwprojecten, te starten met mega-stadsontwikkelingsproject LandMarck / Nieuwbouw & renovatie

Over je nieuwe functie
Als Projectmanager bij Van Marcke kom je terecht in het “real estate development “team. Hier worden alle bouwwerkzaamheden voor nieuwe bedrijfsgebouwen opgevolgd alsook de projectontwikkelingen voor andere doeleinden. Dit team is aan uitbreiding toe want de vergunning is binnen voor fase 1 van het project LandMarck in Kortrijk, terwijl ook de uitvoering van een appartementscomplex in Brugge van start gaat. Als nieuwe projectmanager zal je in de eerste plaats verantwoordelijk worden voor het mega-project in Kortrijk dat in totaal 15 jaar in beslag zal nemen. Afhankelijk van de workload hier zal je ook ingezet worden op nieuwe bouwprojecten. Op deze site zal veel afbraak gebeuren en nieuwbouw komen, maar evengoed zullen bepaalde gebouwen gestript en verbouwd worden voor nieuwe invulling. Jij zal deze bouwwerken opvolgen van A tot Z: Je organiseert aanbestedingen en doet prijsaanvragen voor de verschillende bouwloten en schuift de juiste bouwpartners naar voor voor contractering. Je volgt nauwgezet planning op, voert controles uit op de werf en leidt de werfvergaderingen. Ook zal je de klantenbegeleiding die wordt verzorgd door de hoofdaannemer, controleren. Tot slot zal je de nodige administratie in orde brengen en vorderingsstaten en facturen nakijken en goedkeuren. Je rapporteert aan het hoofd van de development afdeling.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Voor deze vacature zoekt HAYS Construction een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde of Ingenieur Architect met min. 5 jaar ervaring in een projectleiders– of projectmanagersfunctie bij een aannemer of bouwheer. Primordiaal is je bouwtechnisch inzicht. Je kan vlot werken in Excel en bent vertrouwd met Revit en Autocad (om plannen te bekijken). Verder ben je communicatief sterk, resultaatsgericht, commercieel ingesteld maar weet je ook alle betrokken mensen te motiveren voor hetzelfde doel.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een hoogtechnologisch nieuw bedrijfsgebouw in een filevrije omgeving, voorzien van alle comfort. Toffe collega’s staan klaar om je te verwelkomen! In deze rol krijg je de kans om aan een veelbelovend stadsontwikkelingsproject mee te werken vanuit de bouwheer. Alles komt aan bod: nieuwbouw, renovatie, het residentiële, retail, kantoren, publieke ruimtes enz. Men voorziet een aantrekkelijke verloning met tal van extra-legale voordelen. Dit is een job met vrij vaste werkuren en veel verlof. Van Marcke beschikt over een bedrijfsrestaurant en een eigen opleidingscenter.

Over de organisatie
Van Marcke is marktleider in de Belgische gespecialiseerde distributie van sanitair en centrale verwarming. Wereldwijd zijn ze een challenger in warmte en water. Doorheen de jaren heeft men een uitgebreid patrimonium vergaard en heeft men een eigen ontwikkelingsteam uitgebouwd voor nieuwe vestigingen en sites die niet langer ingenomen worden voor activiteiten van Van Marcke.

Solliciteer nu voor deze functie
Wil je verdere inlichtingen over deze vacature als Projectmanager gemengde bouwprojecten vanuit Van Marcke? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk op het nummer 0498/ 17 66 91 of solliciteer online. #1091968
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
Kortrijk
Specialism
Construction Management
Pay
Mooi verloningspakket met wagen en extra-legale voordelen
Ref:
1091968

Talk to a consultant

Talk to Lies Hooghe, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 0498 17 66 91